2777
2789
عنوان

هدفش چیه

42 بازدید | 5 پست

یه زن عموم به دختر به عموم به مامانم زنگ زده جواب میدی پشت تلفن سکوته صدای بچه میاد اوو ااااا یوو نه اونقد زیاد به مامانم پیام داده چیزی برای فروش داری؟  بعد دیگه گفته شما به پول نیاز داشتید؟ 

من شمارشو از مامانم گرفتم زنگ زدم جواب نداد قطع کرد خودش چند دقیقه بعد زنگ زد اصلا حرفی نمیزد هی میگفتم الو الو تا صداش در اومد گفت الو یه مرد بود با صدای خسته و افسرده گفتم چرا هی زنگ میزنی مزاحم میشی سریع قطع کرد))  نمیدونم ب کسای دیگ زنگ زده یا نه مامانم میگه نکنه اشناس اخه به ماها زنگ زده 🤷‍♀️

فازش چیه؟ 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

دقیق متوجه نشدم به دختر عمو و زنعموتم زنگ زده؟

تو این روزای سخت بیاین هوای همدیگه رو داشته باشیم🙏🏻🙏🏻🍃با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 🍃 حتی شما دوست گرامی 🍃🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

پس حتما آشنا هست. می خواد اذیتتون کنه. با کسی تو فامیل بدین؟ یا کسی هست که باشه باهاتون بد؟ یا کسی که حسودی چیزی کنه؟

تو این روزای سخت بیاین هوای همدیگه رو داشته باشیم🙏🏻🙏🏻🍃با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 🍃 حتی شما دوست گرامی 🍃🤗

پس حتما آشنا هست. می خواد اذیتتون کنه. با کسی تو فامیل بدین؟ یا کسی هست که باشه باهاتون بد؟ یا کسی ک ...

نه مخصوصا یه اقا صداش ک اشنا نبود

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

نه مخصوصا یه اقا صداش ک اشنا نبود

احتمالا هر کی هست به این اقاهه گفته زنگ بزنه.  مسدودش‌ کنید شمارشم اگه خواستین بردارین برای یه روز به درد میخوره شاید تونستین مچشو بگیرین.

شمارش ایتا و سروش اینا نداره؟