2777
2789
عنوان

ای وی افی هاااا

135 بازدید | 17 پست

سلام. من یک سقط داشتم مشکل ژنتیک داشت. من و همسرم سه ژن مشترک داریم گفتن برای اینکه بچه سالم داشته باشید ای وی اف کنید (پی جی اس) اگه اشتباه نکنم اسمشو. بیمارستان بهشتی اصفهان رفتم گفتن پی جی اس انجام نمیدن یعنی آزمایش ژنتیک رو جنین ها انجام نمیدن باید برم خصوصی پول هم ندارم 200 میلیون به بالا میخوان. ولی تو نی نی سایت دیدم که رفتن بهشتی برای پی جی اس کسی واقعا رفته انجام دادن براش؟ یا الکی به من گفتن و اینکه کسی ای وی اف کرده تو بهشتی مثبت شده باشه چون کلا هزینه دارو همه چی زیر 10 میلیونه اونجا!؟ 

میتونید از طب سنتی برای بارداری استفاده کنید

هم بهتره هم عوارض ندارن هم بدنتون سالم میشه

انشالله که نتیجه میگیرین

طب سنتی یکم زمانبرتره ولی عوارض نداره

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونید از طب سنتی برای بارداری استفاده کنیدهم بهتره هم عوارض ندارن هم بدنتون سالم میشهانشالله که نت ...

ژنتیک فقط با آزمایش معلوم میشه بچه مشکل داره یا نه من مشکل نازایی ندارم میخوام رو جنین ها آزمایش کنن اگه مشکل نداشتن بزارن تو رحمم

اگر برا خودت بیمه تکمیلی رد کنی توبیمارستان میلاد انجام بدی ک کلی پیشرفته تره و ژنتیک رو هم بررسی میکنن هزینه ات زیر 10تومن میشه.

ولی اول 50میگیرن بعد بیمه براتون واریز میمنه70٪شو

بیمه تکمیلی دانا دارم یعنی میشه؟

بیمارستان میلاد معمولا اول زیاد میگیره و ی هفته بعد اضافیشو پس میده.

برا تخمک کشی اول ۳۸تومن ازم گرفتن بعد ی هفته خود بیمارستان ۲۴تومنشو پس داد، یعنی۱۴تومن هزینه تخمک کشیم شد، فاکتورشو بردم دوماه بعد بیمه دانا ۱۱/۹۰۰ شو پس داد.

برا انتقال هم ۷تومن گرفتن ک بیمه ۶/۵پس داد