2777
2789
یعنی هنوزم هست که تو این دور و زمونه به دوست پسر داشتن بقیه گیر بدن!!!

خانم مشخصا عیبی نداره تو سن بالاتر ولی یکی که ۱۶ سالشه چرا باید وقتشو الکی تلف کنه چه پسرش چه دخترش

.کاربری دوم ژله نارنجی هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خانواده ها اونقدر گفتن دوست پسر چخه و یا بده 

و حتی همه رو تفکیک جنسیتی کردن 

دخترا هوس کردن فکر کردن که داخلشون چیه ولی هیچی نیست 

هستا ولی این سن دبیرستان چیزی نیس

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم:namersii

عقده چیه؟ حالا شما نداشتی باید بقیه رو عقده ای خطاب کنی؟ خب خیلی‌هاشون تحت تاثیر قرار میگیرن کاری به درست غلطش ندارم ولی عقده ای که نیستن دیگه، آپدیت بشین

بامدادیست پی هر شب تاری آری🌱

والا منم درک نمیکنم دختر دیدم کلاس هفتم داره

این که بزرگ من دبستان دیدم

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

خانم مشخصا عیبی نداره تو سن بالاتر ولی یکی که ۱۶ سالشه چرا باید وقتشو الکی تلف کنه چه پسرش چه دخترش

همه دوستی ها به ازدواج ختم نمیشه ، این دلیل نمیشه که از دلت بگذری