2777
2789
عنوان

گریم بند نمیاد

373 بازدید | 23 پست

رابطم با مامانم اصلا خوب نیس همش تو سری میزنه همش فوش میده بی دلیل امروز یهو سرم دادو بیداد کرد ت هیچ‌گوهی نمیشی انق گف گف منم دارم درس میخونم دیگه زدم زیر گریه هر چی بود بارش کردم خیلی دلم گرفته بچا خسته شدم ع این رفتارش ع این خونه بیاید یکم ارومم کنید😞خیلی حسرت رابطه بقیه با ماماناشون میخورم

هوووف نمیدونم چی بگم منم هیچوقت یه مادر مهربون و خوب نداشتم ولی حسرتشم نمیخورم چون فایده ای نداره 

خانوما لطف میکنید تاپیک اخرمو گزارش بزنید شوهرم تاپیکامو میخونه حوصله داستان ندارم از فشار روحی تاپیک زدم

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج کن

یعنی چی ازدواج کن؟ چرا فکر میکنی آدمی که برای فرار از شرایط خونه به ازدواج روی بیاره وضعیتش بهتر میشه؟ کسی که برای فرار از یه موقعیت بره ازداوج کنه هزار برابر آسیب پذیر تر و از نظر روانی بدتر میشه و در نهایت در شرایطی بدتر از لون محیط قرار میگیره در واقع از همون چیزی که ازش فرار کرده دوباره بر میگرده به همون اونم با باره روانی 1000 برابر بیشتر 

همه با مادرشون مشکل دارن عزیزم.فقط تو نیستی.خودتو ناراحت نکن اونم عصبانی بوده یه چی گفته

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

همه با مادرشون مشکل دارن عزیزم.فقط تو نیستی.خودتو ناراحت نکن اونم عصبانی بوده یه چی گفته

هر روز داره میگه انقد دیگه گف تا نتونسم خودمو کنترل کنم زار زار دارم گریه میکنم