2777
2789
عنوان

طلاق نامزدی

205 بازدید | 17 پست

چه ها من عقدم با نامزدم به مشکل خوردم سر خساست و مامانی بودنش و توگوشیش پیام خیانت دیدم و پرخاشگری و یه بارم میخواست بزنه توصورتم،خلاصه میخوام جداشم،آخرین بار ک خودش تنها اومدخونمون بعد دو هفته ک من قهر بودم جای منت کشی و اینکه روز ولنتاین بود یه شاخه گل بیاره تو اتاق خودم میخواست بهم کشیده بزنه،خلاصه دیدم گریه میکنه بعش گفتم شاید یه جوری بشه درستش کرد بعد رفت تو واتساپ چندتا پیام دادیم بهم حالش بد بود گفتم خوب برو یه کاری کن یه جوری ثابت کن خودتو یه تلاشی کن بعد دلم تنگ شد زنگ زدم بهش گریم گرفت دست خودم نبود گفت من همه چیو درست میکنم نگران نباش ولی باز یاد کارا ش افتادم به اینکه بهم گفت عروسی کنیم بیرون نباید تنها بری،سوپر مارکت نباید تنها بری،من پول ندارم ببرمت فلان دکتر فقط باید بری دکترای سپاه ونمیدونم فلان مهمونی به مرد خندیدی زنش بد نگاه کرد رعایت کن... خانوادمم بهش گفتن فقط طلاق،منم بهش گفتم هیچ کاری نکن بذار فکرامو بکنم،بعد که رفت تو این ۴،۵روز سه تا پیام داد تو واتساپ ک حالت خوبه ؟یه خبر بده از خودت منم سین زدم جواب ندادم،خانوادم میگن اگ واقعا میخواستت الان باید ده نفر واسطه می‌کرد یا اصلا هی به خودت زنگ و پیام انقدر میداد تا جواب بدی میگن اینا همه از غد بودنشه ک دقیقا مثل داداششه،بارها اشکمو درآورده و عین خیالش نبوده تو این یه سال مثلا راهشو می‌گرفت میرفت و من گریه میکردم تو خیابون عین ابر بهار الانم هییییچ خبری ازش نیست 

عزیزم موقع خوبی متوجه شدی این یه دندون لق عفونی هست که باید کنی رو تصمیمت قوی وایسا هیچ درست شدنی در کار نیست حق و حقوقت تا جایی میتونی هم بگیر 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این حرفایی که میزنه قبل ازدواج کشکه 

بعدا یادش میره 

ولی میگه خیانت و ...

باز یکم خوب فکر کن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

عزیزم موقع خوبی متوجه شدی این یه دندون لق عفونی هست که باید کنی رو تصمیمت قوی وایسا هیچ درست شدنی در ...

اره عزیزم پدرمم هم همینو میگه،وکیل گرفتم شنبه یکشنبه بره دادخواست بده،،۷.۸ماه پیش تو گوشیش دیدم به یه پسر ک لباس زنونه پوشیده پیام داده بود عشقم ترخدا جوابمو بده ببخشید نتونستم بهت برسم بعد ک بهش گفتم اولش گریه ک مال من نیست مال دوستمه بعد طلبکار شد و قهر کرد و تو خیابون دعوا ک وقتی من بهت میگم باید باورکنی،به نظرت انحراف جنسی داره؟باورم نمیشه

به حرف خونوادت گوش بده... وقتی خودش اهل خیانته بابت همین ترس خیانت ولش نمیکنه و زندونیت میکنه

خیانتشم آخه با دختر نبود ک به پسر که لباس دخترونه پوشیده بود زده بود عشقم ترخدا جواب بده ناراحت نباش ببخشید نمیتونم برات وقت بذارم فلان...

این حرفایی که میزنه قبل ازدواج کشکه بعدا یادش میره ولی میگه خیانت و ...باز یکم خوب فکر کن

خیانتشم آخه با دختر نبود ک به پسر که لباس دخترونه پوشیده بود زده بود عشقم ترخدا جواب بده ناراحت نباش ببخشید نمیتونم برات وقت بذارم فلان...

خیانتشم آخه با دختر نبود ک به پسر که لباس دخترونه پوشیده بود زده بود عشقم ترخدا جواب بده ناراحت نباش ...

خب الان بگیم افرین؟ خیانت خیانته دیگ ..  تازه تورو ک نمیخواد فقط بشی کلفت خونش اونم بره دنبال همجنسش و برات ایدز هدیه بیاره؟

خیانتشم آخه با دختر نبود ک به پسر که لباس دخترونه پوشیده بود زده بود عشقم ترخدا جواب بده ناراحت نباش ...

عزیزم احتمالا گی هس حرفایی که به زنش نمیگه ولی به پسر مردم که لباس زنونه تنشه میزنه باز هرجور صلاح و مصلحت خودته

اره عزیزم پدرمم هم همینو میگه،وکیل گرفتم شنبه یکشنبه بره دادخواست بده،،۷.۸ماه پیش تو گوشیش دیدم به ی ...

تازه میپرسی به نظرت!؟ دیگه حتی تعریفش هم نکن حالم بهم خورد 🤮

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌