shabanihanieh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 1560 عنوان اگه مریض بشید 31 بازدید | 6 پست اعضای خانواده اهمیت ندن و مراقبت نکن ناراحت میشید؟ دو هفتس مریضم خودم باید برای خودم اشپزی کنم یا دارویی چیزی تهیه کنم که حالم بهتر شه لا حول ولا قوة الا بالله این کاربری به دعاهای شما محتاجه توی این شب های محرم من هم تو دعاهاتون یاد کنیدیه افسرده گم شده 1403/12/02 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabanihanieh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 1560 مهم نیست اخه باید باشه دیگه برای یکی باید مهم باشه یه گوشه خونه داریم جون میدیم لا حول ولا قوة الا بالله این کاربری به دعاهای شما محتاجه توی این شب های محرم من هم تو دعاهاتون یاد کنیدیه افسرده گم شده
maman_a_ عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 33600 اخه باید باشه دیگه برای یکی باید مهم باشه یه گوشه خونه داریم جون میدیم به چه درد میخوره دلسوزیه ساختگی
shabanihanieh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 1560 به چه درد میخوره دلسوزیه ساختگی اینم حرفیه لا حول ولا قوة الا بالله این کاربری به دعاهای شما محتاجه توی این شب های محرم من هم تو دعاهاتون یاد کنیدیه افسرده گم شده
عشقم_دخترم_زندگیم عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1514 نه اهمیت نمیدن ولی موقع مریضی خودشون و زاییدن و عمل انتظار دارن برو خودشونم نمیارن ک فلانی خودشون تو زایمان و عمل بینیش و اثاث کشی همیشهههههههه تنها بود
shabanihanieh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 1560 نه اهمیت نمیدن ولی موقع مریضی خودشون و زاییدن و عمل انتظار دارن برو خودشونم نمیارن ک فلانی خودشون تو ... واقعا خیلی سخته مخصوصا که ادم منتظره شده یه اب دستش بدن یا حداقل بگن بریم دکتر واقعا دبگه دارم میمیرم لا حول ولا قوة الا بالله این کاربری به دعاهای شما محتاجه توی این شب های محرم من هم تو دعاهاتون یاد کنیدیه افسرده گم شده