2777
2789
عنوان

ژن خوبی که ارث بردی چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 44030 بازدید | 1650 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Baby face  حدودا ۴۰ ساله ام ۲۰ ساله نشون میدم🤪🤌😎

خاله هامم همینن

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

مژه های بلند و پر

لب های قلوه ای انگار پروتزه 

باسن....بزرگ😅😅😅

خودم چاق بشم یا لاغر اون ناحیه انگار ژل تزریق شده

و چون شوهرم دوست داره این قضیه رو منم خوشحالم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

چال گونه از مادربزرگ.. پوست روشن اندام خوب از مادرم 😅

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

فک ‌کنم اشتباهی وصل شده ب نی نی سایت روسیه

اکثرا دروغ نوشتن ۲۵ سال سنم هست کلی سفر رفتم شهرهای مختلف ایرانی چشم ابی از تعداد انگشتای دست کمتر دیدم حالا اینجا همه چشم‌ ابی شدن

اکثرا دروغ نوشتن ۲۵ سال سنم هست کلی سفر رفتم شهرهای مختلف ایرانی چشم ابی از تعداد انگشتای دست کمتر د ...

والا چشم مشکی و قهوه ای هم قشنگه😂😂انگار عقده آدم بور دارن

آدم چیه ک سیاه و سفیدش چی باشه

چشم رنگی ..همه تو اولین نگاه میگن چه چشمای قشنگی رنگ چشمامو همه تعریف میکنن

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast