2777
2789
عنوان

ژن خوبی که ارث بردی چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 44030 بازدید | 1650 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیابت 

رونو باسن لاغر شکم گنده 🥲

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

موی فر و قرمز (البته شاید خیلیابگن اصلا هم خوب نیس)ولی خودم عاشق شون هستم ناخن ها و دست های بلند و ک ...

وای شما مثل یکی از دوستام هستید

دقیقا سفیده و موهاش خیلی خوشگل قرمزه یه چیزی شبیه به رنگ آتیش و ارثی هست 

من واقعا این رنگ مو رو دوست دارم

چشم ابرو پر پشت مشکی چال گونه خط لب موهای شلاغی پر کلاغی دوستم گندمی ،البته خودم این رنگ رو بیشتر دو ...

وای دختر تو خیلی شبیه منی 😍

منم مشکی با پوست گندمی 

خط لب هم دارم کل خاله هام و آبجیم هم خط لب دارن البته از مادر بزرگمون به ارث رسیده 

واقعا ازار دهندس من اگه بدلیجات بندازم تا چندروز باید عذاب بکشم بخاطر التهابش....اولین باره میبینم ک ...

من پوستم خیلی حساسه ،مثلا اگه به خاک بزنم یه عالمه دانه میشه

من یادمه یه بار بدلیجات خریدم یه دستبند آنقدر دستم می‌خارید  زخم شده بود 

من دختر خالم هم همینطوره 

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

وای دختر تو خیلی شبیه منی 😍منم مشکی با پوست گندمی خط لب هم دارم کل خاله هام و آبجیم هم خط لب دارن ا ...

چقد خوب☺️

من هر جا میرم همه فکر میکنن با مداد کشیدم 

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

چشم درشتم که همه محوش میشن

عکس لطفا

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

لاغرم 

قدم کوتاهه که عاشقشم کلا از اینکه کوچولو ام خوشم میاد ...

موهام بلند و پرپشت و خرمایی 

چشمامو خیلی دوس دارم.مژه هام بلنده 

ابروهام خوبه 

پوستمم صافه و مشکل خاصی نداره خداروشکر 

صدام هم خیلی کیوته

من در کل خودمو دوس دارم ولی اینایی ک گفتمو عاشقشم و هیچوخ نخاستم یجور دیگ بودن 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

عکس

اصلا تو سایت نذاشتم تا حالا همینجوریشم استرس شناسایی شدن باهامه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من امشب خواب ددیدم زنداییم اینجاسن شناسایی کرده منو در حالی که اون بنده خدا اصلا گوشی هم نداره

وااای جرر