2777
2789
عنوان

ژن خوبی که ارث بردی چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 44026 بازدید | 1650 پست

لاغری 😩

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر نی نی سایتی ها ژن خوب دارند و زیبا هستند 🫶🏻😍🫶🏻

من به نظرم دیگه از ژن ظاهری نگم 😸خودتون میدونید 🥹🤪

فکر کنم خونسردی که البته بیشتر به بی خیالی تبدیل شده 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️از طرف مامانم به جز خاله م 😁ازون مدل ا شد رستوران اصغر و برادران به جز داداش کوچیکه🤣🤣🤣🤣🤣

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

چشم رنگی 

مو فر

قد خوب 

خوش فرمی بدن 

پوست سفید 

ولی از شانس بگو 

از من بد شانس تر وجود نداره

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

چشم خوشگل و ابرو و مژه پر پشت

پوست سفید 

قد بلند 

چال

بینی کوچیک و پوست خوب

و هیکل خوب(فرم منظورمه)

صورت پر و گونه داشتن

لببببببببب صورتی و خوش فرم این بهترینشهههه😭😭

پیرینسس🎀🤍

چاله گونه 🫢

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

باطنی کینه ای نیستم زود میبخشم 

ظاهری اطرافیان میگن دماغت خیلی طبیعی و به صورتت میشینه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
هزارماشالله من عاشق چشای ابیم خد حفظش کن برات عزیزدلم😍😍😍بعدشم چی از سن وسالم گذشته،نگو اینجورمطمئ ...

نه ، بی تعارف همسرم خیلی زیبا بود جوونیاش 

همه میگفتن انگار خارجیه 

دخترمم کپی پدرش شده 

البته پسرام شبیه منن 

قربونت برم عزیز دلم لطف داری شما

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫