2777
2789
عنوان

ژن خوبی که ارث بردی چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 44029 بازدید | 1650 پست
قد بلند از خانواده ی پدری موهای لخت و بلند و چشمای خمار از مامانم🥲😍😂

ماشالله😍😍

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

هوشم توی درس ریاضی رو به خانواده پدری مخصوصا عمه کوچیکم رفته رتبه برتر ریاضی بود 

ظاهری هم همه چییی صورتم به مامانم رفته  با فرم ناخونام همه میگن خوشگله 

رنگ موهامم معلوم نیست چون کسی رو نداریم خرمایی باشه موهاش 

رنگ‌چشمام به خانواده پدری پدرم .

موهامم خیلی لختن به هر دو رفتن

دیگه چیزی یادم نمیاد

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

باهوش و با اراده هستم

😍😍😍

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

هیچ ویژگی مثبتی ندارم، فقط خیلی سفیدم و ناخن ها و دستام قشنگه

خب اینا خودش ویژگی خوبن دیگه😍😍

یکم باهوش تیز از طرف مامانم اینا داییم اینا واقعا نابغن ولی خب من در حد اونا نیستم 

چشام درشته و مژهام بلنده 

ناخون نکاشتم تا الان همیشه بلندن 

دندونام مرتبن خیلی ولی خب از او طرف جنسشون خوب نیست اخریا همش درست کردم ولی جلو انگار کامپوزیته 

دیگه قدم هم خوبه 

لاغرم🥲که نمیدونم خوبه یا بد ولی خودم دوسش ندارم 

موهام هم خیلی بلدن اینم کلا خانوادگی همه داریم 

واقعا الان یه لحظه خوشحال شدم بابتشون مرسی از این عنوان

ولی ولی ولی اصلا اعتماد به نفس ندارم اونم به خاطر قبول نشدن توی رشته خوب چون همه همسنام اینا دارن دارو دندون اینا میخونن 

بعضیاشو از بابای قشنگم به ارث بردم بعضیاشم از مامانم

خدا برای هم حفظتون کنه😍😍

موی لخت و خوش رنگبدن کم مو و رنگ پوستمم دوست دادم

😍😍😍😍