2777
2789
عنوان

ایا واسه مردا گل بخری زشته🤨

312 بازدید | 17 پست

من میخواستم ولنتاین ی شاخه گل بخرم 

دوستم گفت چیه نخر مگه واسه مردا گل می‌خرن

مگه دختره که گل میخری و فقط پسرا باید گل بخرن

از نظر من اشکالی نداره 

ینی  زشته؟

دوستت واسه دل عمش گفته

معلومه که نه!

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامه ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اتفاقا من برای تولدش دست گل خریدم خیلی خوشش اومد از خودشم پرسیدم گفت اتفاقا خیلی خوبه و بهترین هدیه ای بود که گرفتم اکثر مردا دور از جون اولین گلی که هدیه میگیرن سر خاکشونه

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟
اخی چه خوب آدم فکر نمیکنه مردا انقد احساسی باشن😂

آره خودمم فکر نمیکردم بهش😄

هنرجوی طراحی لباس هستم🙋‍♀️🌱عاشق تکواندو 🤼‍♂️بزرگترین آرزوم مستقل شدنه و براش تلاش میکنم💕یه صلوات میفرستی برام؟

نه زن و مرد نداره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

سلام هدیه دادن زشتی ندارها چه هدیه آیی بهتر و تازه تر از گل زندگی در جریانه با گل گیاه.

زن مرد ندارها همه نیاز به توجه و دیده شدن و قدر شناسی دارن 

مرد هم گریه می‌کنه ناراحت غمگین میشه کم میاره  دلش می‌شکنه ولی اینجاش مهمه که بعد اینا قوی مستحکم. باند بشه و مجدد شروع کنه.

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
بعضی مردا فقط سر خاک گل میگیرن 🥀

تاحالا بهش فکر نکرده بودم ...

یادم باشه رفتم بیرون برای همسرم گل بخرم دلم گرفت یهووو😢🫡

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫