2777
2789
عنوان

فراموش کردن

452 بازدید | 23 پست

کساییکه نسبت به آدمی که قبلا تو زندگیشون بوده و الان نیست بی تفاوتن واقعا بی تفاوتن؟منکه دارم اداشو در میارم!البته کلی هم بهم تلیق شده و آرومترم اما گاهی یادش زندگیرو برام سخت میکنه و دلتنگی باعث میشه بدیاش یادم بره.شما چه میکنین؟

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتى كه ازدواج كنى يا كس جديد تو زندگيت بياد به اون وابسته ميشى و همه چيز خودكار فراموشت ميشه

نمیشع چرا واس من نشده تو خلوتم میشینم برا اون روزا زار میزنمو وگریه میکنم مقایسه میکنم

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗
الان كس جديد تو زندگيت هست يا تنهايى

ازدواج کردم بچه دارم ولی زندگی قبلم فراموشم نمیشه نه اینکه دوست داشته باشم هاانه ولی نمیتونم فراموش کنم 

باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗
وقتى كه ازدواج كنى يا كس جديد تو زندگيت بياد به اون وابسته ميشى و همه چيز خودكار فراموشت ميشه

اعتماد بنفسم نابود شده حس میکنم هیچوقت کس مناسبی نمیاد فقط ادای دخترای قوی و مستقل رو درمیارم

یه روزی میاد که حال همممون خوب باشه...
ازدواج کردم بچه دارم ولی زندگی قبلم فراموشم نمیشه نه اینکه دوست داشته باشم هاانه ولی نمیتونم فراموش ...

پس خودت بايد دستى بالا بزنى خيلى از اين حس ها هم تلقين هست با خانوادت وقت بگذرون و خوش باش كه همه حتى اون كسى كه بهش دارى فكر ميكنى الان پى زندگيش رفته و اصلا ياده تو هم نميوفته 

یه آدم اشتباه که الان رفته یعنی بهش گفتم برو خیلی راحت رفت

سعی کن بهش فک نکنی فقط همین ولی نمیشه