2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرم بیرون

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

حال خوب همیییشه درونی از بیرون نمیاااد باید تمرین کنی ک همیشه حالت خوبه با خودت حرف بزنی ب خودت دلداری بدی و بگی من قویم و حالم خوبه... هیچی نمتونه حال منو بد کنه... و همییییشه مدیتیشن و یوگا... خواب کافی.. ورزش و رقص... سرکار رفتن خیییلی بهت کمک میکنه با ادنهای انرژی مثبت بگردین

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

دوش میگیرم

شربت یاچای میخورم

میرم بیرون بسته به پولم گل سری یالباس چیزی،میخرم

آرایشگاه میرم،، موسیقی گوش میدم ،یابرنامه،طنز ومسابقه

هی حال ماخوب خرابست😔

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،