2777
2789
عنوان

میخوام با مادرشوهرم سرسنگین بشم

210 بازدید | 18 پست

موقع جهاز چینی خودم توقع نداشتم بیان کمک و نیومدنم و حتی خونه رو خودم و بابام شستیم 

ولی نوبت جاریم که شد صبح تا شب مادرشوهرم خونه اینا داشت کمک میکرد حهاز بچینن و حتی چند روز بعد عروسیشونم بازم رفت کمک برای مرتب کردن و من دو هفته هست اسباب کشی دارم یه زنگ نزد بگه عروس کمک میخوای بیام هیچی هنوز طلب کارم بود چرا قبل اسباب کشی فامیلارو دعوت نکردم 

الان امشب ما رو دعوت کرده خونش و من به شوهرم گفتم نمیام به نظرتون کار درستی کردم؟ 

من بودم بروی خودم نمی آوردم

الکی خودت رو کوچیک نکن

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمک کردن مگ زوریه؟

نه اصلا زوری نیست ولی طبق تجربه وقت کار برای خودشون باید حتما بری و کار کنی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خوب کاری کردی نزار فک کنن هیچی نمیفهمی اونوقت دیگه همه کار میکنن اتفاقا اینجور آدمارو باید بروشون بیاری تا خجالت بکشن 

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

کمک کردن زوری نیست منم توقع ندارم ولی کسی که هی میاد میگه من بین عروسام فرق نمیزارم هر دو تاشون برام ...

لابد جاریت ازش کمک خواسته تونخواسی توم بخواه ببین میکنه یا ن اونموقع حق داری اعتراض کنی

لابد جاریت ازش کمک خواسته تونخواسی توم بخواه ببین میکنه یا ن اونموقع حق داری اعتراض کنی

نه جاریمم کمک نخواسته به اندازه کافی آدم داشته کمک کنن بهش 

کلا مادرشوهرم خیلی فرقا میزاره 

بایدی درکار نیس ادم اختیار خودشو داره اگر نه نمیتونیم بگیم خودمون مقصریم

دیگه شما شرایط زندگی هر آدمی رو نمیدونی چه مدلی هست حرف زدن خیلی راحته ولی در عمل خیلی مسائل نمیشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️