2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 28 پست
خونه داده بشینن اگه قرار باشه خونه هم بده هم وسیله توشو بده داماد قراره چه کاری انجام بده

نمیدونم ساکن کجا هستید ولی کاره به خصوصی انجام ندادید که از حالا دارید منت میزارید.

فاتحه دامادمون از الان خونده شده، کاش تجدید نظر کنه بنده حدا

اخه پسره پولی نداره نمیخاد تو سختی بیفتن

خب در اینصورت آقا پسر باید سپاسگزار هم باشن

نه متوقع. پدرتون وظیفه ای ندارن برای خونه، و حتی جهاز

ولی بر طبق عرف جهاز رو میدن.

بازم میگم بر حسب تجربه و واقعیت ها، الان منصرف بشن از دادن خونه و جهاز سبکی بدن و بگن در مورد خونه خودتون میدونید و هر وقت خونتون آماده بود بگید و یک بازه زمانی هم تعیین کنن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم ساکن کجا هستید ولی کاره به خصوصی انجام ندادید که از حالا دارید منت میزارید.فاتحه دامادمون از ...

شما معلومه از این آدمای طلبکاری هستین که انتظار دارین عروس نه عروسی بخاد نه طلا خونه و جهازم بیاره

شما معلومه از این آدمای طلبکاری هستین که انتظار دارین عروس نه عروسی بخاد نه طلا خونه و جهازم بیاره

نه خانم من مثل شما تازه به دوران نیستم که یه خونه که حالا معلوم نیست چند متری هم هست، بگم دادیم ، در صورتی که اصلا بنام عروس هم نیست، به نیت اینکه از زیر جهیزیه در برید، اونم با چه اعتماد بنفسی مییاد تو سایتی که میلیونها عضو داره، معلوم نیست از کدوم عصری اومدید که هنوز نمیدونید چه خبره، 

اون دوماد بیچاره بره یه سال کار کنه، پول پیش جور کنه،  بهتر از اینه که یه عمر زیر دین شما باشه و جهیزیه کامل تهیه کنه.

اصلا پول جهیزیه رو بده پول رهن خونه از دست شما یکی خلاص میشه، حالا چه برسه به خانوادتون

واقعا چه سمی

خب در اینصورت آقا پسر باید سپاسگزار هم باشننه متوقع. پدرتون وظیفه ای ندارن برای خونه، و حتی جهازولی ...

خانم شما اشتباه برداشت کردین.

خونه به اسم پدره دختره

و این خانواده یه خونه دادن که معلوم نیست کی بگیرن ازشون، انتظار دارن خانواده داماد از طلا و مراسم و جهیزیه رو هم تقبل کنن

دوماد اگر پول نداره به گفته ایشون ، چجوری جهیزیه کامل بدن؟

نه خانم من مثل شما تازه به دوران نیستم که یه خونه که حالا معلوم نیست چند متری هم هست، بگم دادیم ، در ...

شما با این طرز برخورد و رفتار کاملا مشخصه چه آدمی هستین اصلا صحبتی با شما ندارم من 

نه خانم من مثل شما تازه به دوران نیستم که یه خونه که حالا معلوم نیست چند متری هم هست، بگم دادیم ، در ...

شما لابد از اینا هستین که انتظار داری عروس خانم خونه رو بژنه به اسم پسرت جهیزیه مارک هم بیاره طلا هم با یه انگشتر ردش کنید خانم شما معلومه حالتون چه سواستفاده گری هستین اصلا جهیزیه از لحاظ قانونی هم چهار تیکه بزرگ با داماده

خانواده های سواستفاده گری مثل شما پسرشون نگه دارن واسه خودشون داماد وظیفه شه هم حونه بگیره هم چندتا تیکه بزرگ حالا پدر من لطف میکنه یه خونه بزرگ بهترین جای شهر بهشون میده از اجاره راحتن نکنه چقدر طلبکاری شما از مردم والا

خانم شما اشتباه برداشت کردین.خونه به اسم پدره دخترهو این خانواده یه خونه دادن که معلوم نیست کی بگیرن ...

نه کاملا متوجه شدم که پدر خانم تصمیم دارند لطف بزرگی در حق داماد آینده بکنن. در درجه اول آرزوی خوشبختی براشون دارم و بدون شک مخالف این لطف بزرگ پدر عروس هستم.

که به نفع زندگی مشترکشان هم نیست.

داماد هم هر زمان مسئولیت تشکیل زندگی رو متوجه شد و تونست به گردن بگیره ان شاالله تشریف ببرن و زندگی رو شروع کنن و در ادامه هر دو زندگی رو پیش ببرن.

استارتر محترم یک نکته رو فراموش نکنید لطفا 

که اگر همچنان پدرتون خونه رو در اختیار داماد قرار داد، جهت احتیاط یک قراردادی بنویسن و قبلش حتما حتما مشورت بگیرن

تا خدایی نکرده بعدها دچار مشکل نشن.

استارتر محترم یک نکته رو فراموش نکنید لطفا که اگر همچنان پدرتون خونه رو در اختیار داماد قرار داد، جه ...

واقعا درسته بعضیا طلبکارن انگار خب پدر من داره یه خونه 130 متری تو بهترین جای تهران میده بشینن بدون اجاره و چیزی و گفته برای خودتون اصلا اونوقت یعنی داماد زورش میاد چهارتا تیکه بگیره بیاره 

بعد این خانم اومده میگه وظیفتونه 

بخدا من دوستامو میبینم خونه نبردن جهیزیه هم چوبی و برقی با داماد بود

واقعا درسته بعضیا طلبکارن انگار خب پدر من داره یه خونه 130 متری تو بهترین جای تهران میده بشینن بدون ...

قلبا امیدوارم خوشبخت بشن 

و مسائل این چنینی نهایتا میشه لطف مکرر و حق مسلم

و همون طلبکاری که گفتید ناخودآگاه پیش میاد

به همین دلیل میگم خونه رو در اختیار قرار ندن بهتره

و همون جهاز سبک رو تهیه کنن و چند تیکه هم داماد باید تهیه کنه، ارزش خواهرتون هم بیشتر حفظ میشه.

و من به عینه دیدم که کار به جای باریک کشیده شده و داماد از خونه بیرون نرفته، پس دقت کنید.