2777
2789

دبیر زیست مون گفت کتاب کمک درسی زیست بخرید اگه هم توان مالی نداشتید بهم پیوی پیام بدید براتون تهیه کنم و اگه از لحاظ روحی حالتون خراب بود بهم پیوی پیام بدید منم مثل خواهر بزرگ تر تون 😍

شما هم از این دبیر ها داشتید؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دبیر ادبیات و فنونم،دبیر عربی،دبیر منطق،ناظممون،،،دبیر اینحوری امسال زیاد دارم خداروشکر

دبیر عربی و منطقتون چیکارا میکنه مثلا

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

دبیر عربی و منطقتون چیکارا میکنه مثلا

خیلیییی آدمو درک میکنن،خیلی مراقبن،دلسوزن،تا جایی که میتونن تلاششونو میکنن برا بچه ها،کسی پول کتاب نداشته باشه براش تهیه میکنن،دردودل بچه هارو میشنون و به هیچکس نمیگن،بچه هارو راهنمایی میکنن،مثل یه مادرن برا بچه ها....یکی‌از همکلاسیام حامله شده بود از دوسپسرش و مامانش اینا نمیدونستن،دبیر عربیمون بع بهانه کلاس اصافه عربی میبردش دکتر زنان و انواع دکترا و اینا....بعدشم که سقط شد کلی بردش پیش تراپیست،تپ هزینه هام خیلی کمکش کرد

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
خیلیییی آدمو درک میکنن،خیلی مراقبن،دلسوزن،تا جایی که میتونن تلاششونو میکنن برا بچه ها،کسی پول کتاب ن ...

چه خوب واقعا

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

واو اون یه فرشته س

وقعا فرشتس،خیلیییی دوسش دارم،با اینکه عقیده هامون خیلییییییی متفاوته،اون خیلیییی محجه س،من بیحجاب،اما هیچوقت باهام بد رفتار نکرده و هیچوقت بهم بی اخترامی نکرده،،،بین منو بچه های مذهبی هم هیچ فرقی نمیزاره،

دیگه هیچی واسم مهم نیس...