2777
2789
عنوان

مادرا میشه لطفا بیاین

54 بازدید | 10 پست

من بچه ندارم و به دلایلی قصد ندارم بچه دار بشم

یکی ازون دلایل ک واقعا ازارم میده و نمیتونم باهاش کنار بیام رو الان بهتون میگم ، بهم بگید شما چطور با این قضیه کنار اومدید؟

فرهنگ من با خونواده همسرم زمین تا اسمون متفاوته 

من تایید یا تخریب نمیکنم ، صرفا میگم متفاوته ، من نمیخام بچم با فرهنگ اونا بزرگ بشه ، من نمیتونم تحمل کنم کسی توی تربیت بچم دخالت کنه ، من روش تربیتی اونارو اصلا و ابدا نمیتونم بپذیرم و با وجود اینکه خودم تراپیست هستم احساس میکنم اگ تو اون موقعیت قراربگیرم سکته میکنم!

من دلم نمیخاد بچم با بچه های اونا بزرگ بشه ،ماها به هم خیلی نزدیکیم ، ی سری عادتای بد مثل به شوخی زدن بچه ، یا فوش یاد دادن بهش و این چیزا دارن ک من هیچ جوره کنار نمیام! دوست ندارم حتی ب بچم نزدیک بشن چون میدونم ک چقدر سمی هستن ، واسه همین تصمیم رگفتم تا ابد بچه دارنشم 

دلم میخاد تجربیات شمارو بدونم خوشحال میشم واسم بنویسید

واقعا تراپیستی؟

اول چرا با همچین خانواده‌ ای وصلت کردی؟تو دوران نامزدی رفتوآمد نکردی نشناختیشون؟

بعدشم ب خاطر این چیزا ک نمیشه گفت بچه دار نمیشم. ارتباطتو کم میکنی ب همسرت میگی این مدل رفتارو نمیپسندم و ب بقیه تذکر میدی درست با بچت رفتار کنن نکردن ارتباطو ک کم کنی بهتر میشه

اگ یکی این مشکلو داشت بعنوان ی تراپیست چی میگفتی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم قبل بچه دار شدن، وحشت داشتم باهاشون قاطی بشم

با اینکه دیوار به دیواریم

بعد بچه دار شدنم، حالم به هم میخورد به بچم دست بزنن

ولی کم کم دیدن، چقدر بچه به محبت و توجه نیاز داره و خداییش خیلیم بامحبت بودن و هستن

فرهنگ منم باهاشون متفاوته

ولی دست آخر تنها چیزی که قلب آدمارو به هم پیوند میده، گرمای محبت و معرفت و اخلاقه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه توی خانواده نبینه و نشنوه بیرون و جامعه باهاش مواجه میشه 

خوب نیست سخت گیری زیاد و از اون طرف بیخیال بودن

صرفا روی تربیت از طرف خودت کار کن .هرجا دیدی توی اون جمع بچت نباید باشه نرو یا بالاخره میدونی کی کجاها نباید برید 

البته اگه همسرت کنارته وگرنه کارت به مراتب سخت میشه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

منم دوست نداشتم تو زندگی سابقم بچه دار بشم و بچه ام عقاید خانواده ی همسر سابقمو ببینه و یاد بگیره ازشون با اون طرز فکر دوست نداشتم بزرگ بشه ولی کاش قبل ازدواج دقت کرد.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

منم قبل بچه دار شدن، وحشت داشتم باهاشون قاطی بشمبا اینکه دیوار به دیواریمبعد بچه دار شدنم، حالم به ه ...

واقعا خیلی خوشحالم و بهت افتخار میکنم ک تونستی بهشون راه درست و مسیر درست رو نشون بدی این کارت خیلی ارزشمندخ♥️

اما واسه من خب ، ذره ای محبت توی وجود هیچکدومشون نیست!هیچکدوم نرمال نیستن ، بجز دوتا از بچه های خانواده ک یکیش شوهرمه و اونیکی خاهرشوهرم

منم دوست نداشتم تو زندگی سابقم بچه دار بشم و بچه ام عقاید خانواده ی همسر سابقمو ببینه و یاد بگیره از ...

فک کنم شما قشنگ درک میکنی من چی دارم میگم ، واقعا بعضی چیزارو نمیشه نادیده گرفت ، ادم مجبور نیست حتمن بچه دار بشه ، اما خب گاهی بهش فکر میکنم ک دلم میخاد وقتی پیر شدم بچه ها و نوه های زیادی داشته باشم نگاشون کنم و عشق کنم...

خونواده ها متفاوتن خیلی ها مثل شوهر من خودشون ادمای خوبین اما تو انتخاب خونواده شون نقشی نداشتن ، نمیشه بابت گناه خونوادشون سرزنششون کرد

اما خب منم زمان ازدواجم اشتباهات زیادی داشتم ، اگر درک و اگاهی الانو داشتم شاید تصمیم متفاوتی میگرفتم

حتی اگه توی خانواده نبینه و نشنوه بیرون و جامعه باهاش مواجه میشه خوب نیست سخت گیری زیاد و از اون طرف ...

من تا بحال بچه نداشتم واسه همین راجب شوهرم هر احتمال منفی رو میدم ، کسی نمیدونه ممکنه توی اون شرایط کنارم نباشه ، بچه هایی ک این خانواده تربیت کردن یا کنارشون بودن ، واقعا نمیشه راجبشون حرف زد.....

جدا از بحث تربیتی ، پر از تروما و مشکلات روحی هستن ، هیچکدوم نرمال نیستن ، 

قشنگ روح و روانشون اسیب جدی دیده از دست این خانواده

حالا اگ شما جای من بودی ، ریسک اینو میکردی که بچه دارشی؟

فک کنم شما قشنگ درک میکنی من چی دارم میگم ، واقعا بعضی چیزارو نمیشه نادیده گرفت ، ادم مجبور نیست حتم ...

اگه شوهرت با اونا فرق داره میشه جلوی این که تاثیر بذارن روی تربیت بچه اثر گذاشت.

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

واقعا تراپیستی؟اول چرا با همچین خانواده‌ ای وصلت کردی؟تو دوران نامزدی رفتوآمد نکردی نشناختیشون؟بعدشم ...

اینجا مطب من نیست و من بعنوان ی پزشک صحبت نمیکنم

من الان ب عنوان ی انسان دارم حرف میزنم

منم مثل بقیه مشکلاتی دارم

منم مثل بقیه ممکنه اشتباهاتی بکنم

اگر سوالات از سر کنجکاویه میتونم جواب بدم ، اما اگر ب قصد سرزنش داری میپرسی هیچ کمکی ن ب من میکنه ن ب شما