2777
2789
عنوان

سیاهچاله ها

60 بازدید | 8 پست

سیاهچاله‌ها اجسامی هستند که به دلیل جرم بسیار بزرگ خود، گرانش بسیار زیادی تولید می‌کنند. این گرانش به اندازه‌ای بزرگ است که حتی نور هم نمی‌تواند از آن‌ها فرار کند، بنابراین آن‌ها به نام "سیاهچاله" شناخته می‌شوند. وقتی یک جسم به سیاهچاله نزدیک می‌شود، فضازمان به گونه‌ای خم می‌شود که حرکت آن جسم کندتر می‌شود و مسیر آن کوتاه‌تر می‌شود. این ویژگی‌های منحصربه‌فرد سیاهچاله‌ها آن‌ها را به یکی از پدیده‌های مهم و جذاب در فیزیک نظری تبدیل کرده است

حالا چگونه سیاهچاله‌ها مسیر را نزدیک‌تر می‌کنند؟ سیاهچاله‌ها به دلیل گرانش بسیار زیادی که تولید می‌کنند، فضازمان را خم می‌کنند. این خم شدن فضازمان باعث می‌شود که مسیر‌هایی که از نزدیکی سیاهچاله عبور می‌کنند، کوتاه‌تر به نظر بیایند. به عبارت دیگر، هنگامی که یک جسم به سیاهچاله نزدیک می‌شود، مسیری که باید طی کند به دلیل خم شدن فضازمان کوتاه‌تر می‌شود و این باعث می‌شود که جسم سرعت بیشتری به سمت سیاهچاله پیدا کند. این ویژگی منحصربه‌فرد سیاهچاله‌ها به نام "جذب گرانشی" است و از جذب گرانشی نور هم مستثنی نیست، به عنوان مثال فرض کنید شما می خواهید از آن سر کاغذ به آن سر کاغذی بروید، سیاهچاله مثل عاملی هستند که کاغذ را خم می کند و این دو سر کاغذ را به هم می رسانند‌.

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

سپاس از انتشار مطلب علمی زیباتون

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

دلیلشم مرگ ستاره هاس

وقتی یه ستاره پیر میشه و کوتوله سفید ساخته میشه ازش ، جرم اون تموم میشه و گرانشش نزدیک به بی نهایت میرسه

برای همینه سیاه چاله همه چیزو میبلعه حتی نور

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیلشم مرگ ستاره هاسوقتی یه ستاره پیر میشه و کوتوله سفید ساخته میشه ازش ، جرم اون تموم میشه و گرانشش ...

بله البته همه‌ی ستاره ها نه ستاره‌هایی که حداقل ۱۰ برابر خورشیدن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

سپاس از انتشار مطلب علمی زیباتون

خواهش میکنم عزیزم

بله البته همه‌ی ستاره ها نه ستاره‌هایی که حداقل ۱۰ برابر خورشیدن

نه عزیزم بیست و پنج برابر خورشید

کوچولوها مثل خورشید بعد مرگ کوتوله سرخ میشن وقتی سوختشون تموم شه

بزرگترا ستاره نوترونی یا ابر نواختر میشن

بزرگ بزرگا سیاه چاله

نه عزیزم بیست و پنج برابر خورشیدکوچولوها مثل خورشید بعد مرگ کوتوله سرخ میشن وقتی سوختشون تموم شهبزرگ ...

آره کوتوله سرخ مثل ی سیاره کوچولو و سفیده...

خیلی ممنونم که در تاپیک شرکت کردید❤️

سلامت و پاینده باشید عزیزم💫

آره کوتوله سرخ مثل ی سیاره کوچولو و سفیده...خیلی ممنونم که در تاپیک شرکت کردید❤️سلامت و پاینده باشید ...

ماچ بهت