2777
2789
عنوان

بچه پنج ساله

88 بازدید | 9 پست

سلام.دخترم ۵سالشه.امسال پیش یک فرستادمش.خیلی راضی هست عاشق مربیشون هست و عالی آموزش میدم.شدیدا هم وابسته مدرسه ومربی  هست.فقط مشکلم اینه که کلاسشون دوتا دختر و بقیه پسرن.کلا خاصیت پسرانه پیدا کرده.کارها و رفتارها و شلوغکاریای پسرونه داره.دخترم خیلی مودب بود ولی الان یه دختر شر و بی ادب شده.میخواستم نزارم بره مدرسه ولی بازم میگم امسال نره ساله بعدی می‌ره.دقیقا دقت می‌کنه کی کار بد می‌کنه اینم همون میکنه.کارهای خوب رو یاد نمیگیره .ب نظرتون باهاش چکار کنم.هر چقدر هم باهاش صحبت میکنم اثری نداره.دختر کوچیکم هم ازش یاد میگیره

اشکالی نداره 

سه ماه تابستون برمیگرده به اصل خودش😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکالی نداره سه ماه تابستون برمیگرده به اصل خودش😅

بالگد بچه هارو میزنه.میزنه از قفسه سینه بقیه.عربده می‌کشه.صدای خر در میاره.دستشو می‌زاره روی آلتش کمرشو میچرخونه.دلیل کاراشو میپرسم اسم پسرارو میگه.میگه فلانی این کارو میکنه

کلا اینجوریه 

من هرچی بچه اروم و مودب اطرافم دیدم وقتی رفتن مدرسه شیطون تر و بی ادبتر شدن 

هرچی بچه بی ادب و شیطون هم رفتن مدرسه نسبت به قبلشون ارومتر و مودب تر شدن 

انگار مدرسه بچه ها رو تو یه سطح میاره 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️