2777
2789
عنوان

گزارش فیک

140 بازدید | 10 پست

بچه ها من چند باری به مشاورم گزارش کار فیک دادم و اون مباحثو عقبم ولی بلدم تا حدودی 

الان که دارم وارد جمع بندی میشم توی جمع بندی بخونم اون مطالبو اوکیه؟ میتونم؟ 

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بهش بگو من تست کم زدم میشه فلان مبحث رو دوباره بذارین

مررسییی

و قسم به رخنه ی شوق در هنگامه ی اشک که آرزوها آرزو نمی ماند ❤️🩺سختی کشیدم ولی شد خدایا مرسیییی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو من تست کم زدم میشه فلان مبحث رو دوباره بذارین

میتونم جبران کنم؟ 

کم کاری نکردم فقط نرسیدم کامل انجام بدم 

آره بین آزمونا که میزنی اونا رو هم بذار ولی مثلا بهش همونو بگو که بذاره رو جبران کنی

اها آره دقیقا همینو میگم مثلا میگم فلان مبحث وقت بیشتر میخوام یا مسلط نیستم 

میگم الان من حرکت رو یادم رفته طبیعیه؟ 

اها آره دقیقا همینو میگم مثلا میگم فلان مبحث وقت بیشتر میخوام یا مسلط نیستم میگم الان من حرکت رو یاد ...

واقعا حرکت رو خونده بودم ولی یادم رفته یا دینامیکو

آره ولی از این مبحث خیلی تست بزن چون تنوعش زیاده

آره دقیقا مرسی گل بانو

مرورشو با تست کار کن دیگه دوباره درسنامه نخون

فیلم قضاتی رو میبینم تا نصفه دیدم حرکتو

2790
2778
2791
2779
2792