2777
2789
عنوان

خیلی بدم میاد از خودم بو گندو ام

372 بازدید | 29 پست

یعنی مامانم میگه همش

خب چیکار کنم حالا روزایی که پریود نیستم دو روز یه بار حموم میرم کنکوریم هستم اما خیلی زود عرق میکنم و بوی گند میگیرم

دندون خراب دارم دهنمم بو میده

خیلی از خودم بدم میاد کنکوریم 

درسمم درست حسابی نمیخونم

تو رابطمون همش جنگ و دعوا 

اون وقت دختر خاله ها شوهر کردن کوچیکتر از من شاد و خرم منم مامانم همش میز نه تو سرم

لطفاً برام دعا کنید فرهنگیان همین امسال قبول شم💔🥺:)قبول شدم😍🌱

خخخخخخ

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوسیون بدن بزن

والا زدم گاهی

ولی جوش زد بدنمم بعد یه خورده زیر بغلمم درد می‌کنه ورم داره یه کوچولو ولی دکتر نمیبرن منو میترسم این چیزارو بزنم وگرنه دارم

از دندون شروع کن درستشونثکن

عزیزم بابام و مامانم اصلا نمیبرن حتی یه جرم گیری

منم انگیزه ندارم مسواک نمیزنم

خب زود به زود برو حموم
مام و اسپری استفاده کن
لوسیون بدن کره ی بدن
ورزش کن
سیزیجات و اب مخصوصا بیشتر بخور
دندونتم برو درست کن
اینا که دیگه غصه نداره

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

خب دو روز يه بار واقعا معلومه كمه شما بايد دوش روزانه داشته باشيد مسواك سه وعده بزنيد بهداشتو رعايت ...

آخه اعتماد به نفسم رفته انقد مامانم زده تو سرم