2777
2789
عنوان

ادم نمایشی

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 18 پست
بدرک،شما ابهت خودتو حفظ کن

این بیشتر دنبال توجه از همه اس دوست داره اخبارش همه جا پخش شه مثلا بدوستش تو یه دگروه دیگع از کار خودمونه سپرده بهش که اطلاع رسانی کنه خصوصا به پسرا رفته ماموریت 

حالا خوبه همشون متاهل فقط یه مجرد داره 

کسی هم به این توجه نمیکنه 

این بیشتر دنبال توجه از همه اس دوست داره اخبارش همه جا پخش شه مثلا بدوستش تو یه دگروه دیگع از کار خو ...

عقده های دوران کودکی و مشکلات خانوادگیشه که میخواد اینجوری به چشم بیاد،معمولا آدمهایی که تو خانواده و کودکیشون تحقیر شدن از این رفتارها و واکنش ها نشون میدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلی پر روست،روزای اول که اومد کلی حواشو داشتم دیر میامد ساعتش رو به موقع میزدم،مرخصی میخواست به من ...

متنفرم از این جور ادمعا این دوست منم همینجوریه دقیقا تو‌چرخیدن تو بازار خودش بگه بریم جایی میرم ولی من بگم میگه نه واقعا حرصم میگیره خودشو دپست صمیمی من میدونه در صورتی که کلا پایه نیست 

عقده های دوران کودکی و مشکلات خانوادگیشه که میخواد اینجوری به چشم بیاد،معمولا آدمهایی که تو خانواده ...

ببین این یه مادر سخت گیر داره بعد اینکه این خیلی بدبخته  تو‌کل عمرش فقط درس خونده  بچعچه مثبت بوده فکر نکنم تو ذهنشم با کسی لذت برده باشه درسته من دوست پسر نداشتم ولی تو ذهنم خودمو محدود نکردم این حتی در این  حد محدوده