ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الان تصور کردم میخواهی چیکار کنی یه جوریم شد تو رو هر کی دوست دارید فقط پذیرایی رو فول فرش نکنید بعدش مبل های سلطنتی بچسبونید گوشه دیوار قبلش سرچ کن خانه سبک استانبول اون جوری بچینید شبیه مینیمال با المان های مدیترانه ای یا فرانسوی
خوب میشه ال بزار جلو تلویزیون باری فرش شش متری دوتا دوازده جدا بنداز با ی دست مبل که سلیقه ای اسپرت یا سلطنتی بعد اون شش متری بنداز دم آشپزخونه مثل اینکه نشستن خوردنتون اونجا میشه
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
الان تصور کردم میخواهی چیکار کنی یه جوریم شد تو رو هر کی دوست دارید فقط پذیرایی رو فول فرش نکنید بعد ...
ممنون عزیزم دوتا فرش دوازده متری گرفتم با یه دست مبل طوسی ۷ نفره که سلطنتی نیستن دوست داشتم یه ال کوچیک هم بگیرم ولی خودمم نمیدونم خوب میشه یا ن یه طرف پذیرایی هم پرده زدم دوتا پنجره بزرگ داره
خوب میشه ال بزار جلو تلویزیون باری فرش شش متری دوتا دوازده جدا بنداز با ی دست مبل که سلیقه ای اسپرت ...
کلا دوتا فرش ۱۲ متری گرفتم با یه دست مبل ۷ نفره که سلطنتی نیست یه طرف پذیرایی هم پرده زدم میخواستم یه فرش ۱۲ متری بندازم مبل ال و بزارم جل تلوزیون باشه اونطرف هم مبل ۷ نفره یه فرش دوازده متری وسط بندازم بد میشه؟