2777
2789
عنوان

مدت زمان طلاق

515 بازدید | 44 پست

بچه نداریم 

مهریه رو هم قبلا بخشیدم 

توافقی هم هست

حق و حقوقی هم نمی خوام 

از زمان درخواست طلاق چقدر زمان می بره جدایی؟

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

اگه دلایل محکمه پسند باشه زمان زیادی نمیبره در غیر اینصورت ارجاع میدن به مشاوره که طول میکشه به نسبت

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک تا سه روززن داداشم و داداشم اینجور طلاق گرفتنالبته قبلش میفرستن مشاوره که اون مشاوره تقریبا چهل ر ...

اون مشاوره های لعنتی رو نمیشه خرید؟؟؟

چقدر زیاد حتی اگر مشاوره هاشو بخریم بازم دوماه طول میکشه؟ پس چرا تو فیلم خجالت نکش ۲ سریع جدا شدن تو ...

قبلا اینجور بود الان عوض شده مشاوره قبلا یک جلسه سریع انجام میشد الان سه جلسه تو چهل تا پنجاه روز انجام میشه

قبلا اینجور بود الان عوض شده مشاوره قبلا یک جلسه سریع انجام میشد الان سه جلسه تو چهل تا پنجاه روز ان ...

واقعا زجر اوره از این طریق هم می خوان پولی ب جیب بزنن وقتی دو نفر به ته خط رسیدن مشاوره برای چی؟؟ من شنیده بودم میشه پول داد مشاوره ها رو خرید نمی دونم حقیقت داره یا نه باید برم سوال کنم

چقدر زیاد حتی اگر مشاوره هاشو بخریم بازم دوماه طول میکشه؟ پس چرا تو فیلم خجالت نکش ۲ سریع جدا شدن تو ...

اونکه فیلمه،مشاوره ها رو هم بخرین از زمان درخواست تا زمان اتمام مشاوره باید ۵ جلسه براتون ثبت کنن پس باید تو دفتر براتون تاریخ بزنن،بعد براتون تاریخ جلسه دادگاه تعیین میکنن همون روز دادگاه نامه میده میرید آزمایش بعد دفتر طلاق و تمام

مشاوره هاشو نمیشه خرید؟

نه دادگاه ارجاع میده شخصی که نیست بخری حتما باید رفت وگرنه قبول نمیکنن به جدایی

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

نه اونقدر سمجن میگن باید بیای

می دونی خیلی زندگی سخت میشه برای دو نفری که نمی تونن ادامه بدم واسه همین دوماه آخر که پروسه طاق داره طی میشه زجرآوره