2777
2789
عنوان

ازدواج

174 بازدید | 4 پست

بنظرم اگه با ادم درست ازدواج کنه ادمی که درک و شعور و هدف داشته باشه ازدواج و متاهل بودن از مجردی بهتره....

من تو دوره سربازیم پسرا و دوستام میگفتن بیا بریم خونه تیمی یا کارای کثیف ولی ذات و تربیتم اجازه نمیداد و نمیده ....

بخاطر شرایط مالی پسرام این کارارو بیشتر ترجیح میدن فک کنم..

نظر شما چیه؟؟

عرضم ب حضورت ک یوزارسیف خودتی بقیه اداتو درمیارن

بیکاری بی پولی گرونی شده بلای جون همه 

خیلی از پسرای مملکتمون دوس دارن ازدواج کنن زندگی سالمی داشته باشن اما شرایط مانع میشه اونام مجبورن ب سمت کثافتکاری کشیده شن

احسنت بر خویشتن داری شما

،ولی در کل این رو هم بدونید شما برنده بودین چون زگیل تناسلی داره بیداد میکنه و این زنا آلوده به این ویروس هستن

اگر زنی hpv یا همون زگیل تناسلی داشته باشید و حتی یکبار باهاش رابطه داشته باشید ۱۰۰ درصد مبتلامیشوید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عرضم ب حضورت ک یوزارسیف خودتی بقیه اداتو درمیارنبیکاری بی پولی گرونی شده بلای جون همه خیلی از پسرای ...

منظورم من نبودم.....

راستش تو شناسناممون صفحات تولد و مرگ نوشته شده که نمیشه ازش فرار کرد.....وسط این صفحات صفحه ازدواجم نوشته شده که مثل شتری که دم در خونه دختر یا پسر میخوابه.....

تو خیابونم راه میری میبینم ماشالا سن بالاها بین ۲۷ تا ۵۰ اینا با خانواده و همسراشون دارن ددر ددر میزنن که کمم نیستن ماشالا ...این وسط دم خروس رو باور کنیم یا قسم خدارو؟؟

احسنت بر خویشتن داری شما،ولی در کل این رو هم بدونید شما برنده بودین چون زگیل تناسلی داره بیداد میکنه ...

من به دوستم گفتم دوره خدمتم که کثیفن و الوده میشی میگفت نه هم جوونن هم از ما ها تمیز ترن و محافظت شده کار میکنیم.....ولی من از بچگیم معتقد بودم ادم باید برای یک نفر جونشو بده و عاشقش بشه ....یک نفر باشه تا تهش باهات باشه و مرگ جدا کنه منو با اون....

ازدواج با آدم درست و حسابی خیلی از مجردی بهتره البته باید سنت مناسب باشه حدود ۲۵ تا ۲۶سالگی در ضمن اون کارای کثیف روح آدمو کثیف میکنه خوب کردی نرفتی رابطه دوستی پسر و دختر باعث عذاب وجدان و کشیده شدن به گناه میشه من آدمیم که در طول عمرم نه دوست دختر داشتم نه سمت دختر رفتم دارم تمام وقتمو می‌زارم برای درس کار تا با یه زن پاک ازدواج کنم البته یکم مذهبی هستم و از نظرم رابطه دوستی پسر و دختر حرامه البته هر کسی یه نظر داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز