2777
2789
عنوان

هزینه سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1323 بازدید | 178 پست
کل هزینه سیسمونی و خانوادتون میدن یا شوهرتون هم کمک میکنه؟؟

شوهرم میخره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چه خبر 17؟عزیزم با 7 تومن هم میتونی ی سیسمونی شیک و خوب بگیری..

من سرویس خواب آپادانا،کالسکه کریر گراکو ،لباسهای خوب گرفتم،و البته اسباب بازی...به نظرم اسباب بازی زیاد نگیر چون علاقه بچه معلوم نیس،بعدشم به مرور بگیری بیشتر خوشحال میشه بچه تا اینکه همه چی و از اول داشته باشه،گریز هم چیز بلا استفاده ای،روروئک هم ی جنس معمولی گرفتم چون زیاد استفاده نداره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا.اخه مگه تو این هوا میشه بچه رو برد بیرون بدون ماشین

دقیقا.روروئکم میگن خوب نیست.تخت کنار مادرم چیز واجبی نیست.صندلی غذا هم همینطور.حالا شاید صندلی ماشین بدرد بخوره برا مسافرتی یا مسافت دور.من کلا چیزای ضروری رو میگیرم ولی شیک و جنس عالی میگیرم.یا پول رو صرف دیزاین اتاقش میکنم

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
واقعا.خوش بحالت.شوهر من انقدر پر توقعه.میگه صندلی ماشین دوسال به بعدشم بگیرید

گوش نکنی به حرفش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من هنوز عقدم هرموقع بچه دارشدیم  شوهرم گفته خودم کل سیسمونی رو میخرم ولی ب مامانش اینا میگه ک خ ...

الان میگه.ما منم میگفت.بعدا دبه میکنن🤣🤣🤣

💖💖تیکر تولد عشق و امید زندگیم دردونه پسرمه💖💖
نمیدونم والا...ما پیاده روی زیاد میریم شبا گفتم خوبه...

حالا اگه صلاح دیدی ک لازمه ی چیز معمولی و قیمت مناسب بگیر اخه مگه چقد میشه ازش استفاده کرد.بعدش گوشه اتاق خاک میخوره

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉

بچه ها بعضی چیزا  فقط چشم هم چشمی...  دوستم کالسکه خرید 7تومن حتی یکبار استفاده نکرد. واقعا چه خانواده خودتونو چه همسرتون بخواد بخره بهتره تعادل رعایت کنید.    

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

یه خانم تبریزی اینجا تاپیک زده بود که یکی از همشهری هاشون ۲۰۰ تومن سیسمونی داده

میگفت فقط ۵ دست سرویس خواب داشت.اعم از سرویس اصلی

تخت کنار مادر 

گهواره چوبی

تخت برای منزل مادر بزرگ 

و گهواره برقی

😓😓😓😓

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
ما تخت و ویترین رو مادرم گرفت اونم به اصرار خودش کند نگرفتم چون جا نداشتم 😌 مابقی رو شوهرم گرفت&nbs ...

آره واقعا خیلیا چیزای اضافی زیاد میخرن.

آلاله جون شما خریدت تموم شده؟

من هنوز نرفتم خرید.البته نمیتونم برم مامانم باید بره بخره .

حسرت اینکه خودم برم سیسمونی بخرم به دلم موند.

مثلا تاب و نی نی لای لای برقی خیلی بیخوده...پیر من دوماهش تموم نشده بود شد هشت کیلو از هیچ کدون هم نتونستم استفاده کنم اصلا...کالسکه هم اصلا نمیشینه...

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...
حالا اگه صلاح دیدی ک لازمه ی چیز معمولی و قیمت مناسب بگیر اخه مگه چقد میشه ازش استفاده کرد.بعدش گوشه ...

ن بابا معمولی میگیرم..