2777
2789
عنوان

حامله نشم🥲

264 بازدید | 12 پست

عقدم.موعد پریودم ۲۷ بهمن بوده

از حدود ۲۲ بهمن دارم ال دی مصرف میکنم تا پریودم به تاخیر بیوفته (یه مراسم داشتیم واسه اون نمی‌خواستم پریود باشم)

ببخشید خیلی عذر میخوام دیشب رابطه داشتیم 

میترسم از پیشاب و مکش رحم🥲

قرص اورژانسی بخورم؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه پیشاب تماس داشته با دهانه واژن قرص اورژانسی بخوراگه نداشته نیازی نیس

نمیدونم داشته یا نه

نامزدم میگه چرا اینقدر نگرانی اصلا موقع تخمک گذاری نبوده که حامله بشی

ولی میترسم بازم

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

به نظرم یه قرص بخور دیگه باز بهتر از پشیمونی بعدشه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
به نظرم یه قرص بخور دیگه باز بهتر از پشیمونی بعدشه

ممنون

نمیدونم داشته یا نهنامزدم میگه چرا اینقدر نگرانی اصلا موقع تخمک گذاری نبوده که حامله بشیولی میترسم ب ...

به شوهرت بگو مگه فقط زمان تخمک گذاری آدم بچه دار میشه

زمان تخمک گذاری بچه احتمال پسر شدنش بیشتره

در بقیه ی مواقع احتمال دختر شدنش بیشتره

بهش بگو ماما بازی در میاره

قرص اورژانسی بخور دردسر نشه برات

خیلی خیلی خیلی احتمالش کمه ولی خب چپن میگی استرس دارم و اینا قرص بخور که دیگه خیالت راحت باشه عزیزم

امروز بخورم؟

یه دونه بخورم کافیه؟

به شوهرت بگو مگه فقط زمان تخمک گذاری آدم بچه دار میشه زمان تخمک گذاری بچه احتمال پسر شدنش بیشترهدر ب ...

امروز بخورم؟

یه دونه بخورم کافیه؟

2790
2778
2791
2779
2792