2777
2789
عنوان

💚یک آیه ی زیبا💚

36 بازدید | 0 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلَا تَقُولَنَّ لِشَيْءٍ إِنِّي فَاعِلٌ ذَٰلِكَ غَدًا

إِلَّا أَنْ يَشَاءَ اللَّهُ ۚ وَاذْكُرْ رَبَّكَ إِذَا نَسِيتَ وَقُلْ عَسَىٰ أَنْ يَهْدِيَنِ رَبِّي لِأَقْرَبَ مِنْ هَٰذَا رَشَدًا

و هرگز درباره چیزی مگو که من فردا آن را انجام می دهم،مگر اینکه [بگویی: اگر] خدا بخواهد. و هرگاه [گفتن ان شاءالله را] از یاد بردی، پروردگات را یاد کن و بگو: امید است پروردگارم مرا به چیزی که از این به صواب و مصلحت نزدیک تر باشد، راهنمایی کند

مدتهاست از نگرانیو حال بد شبها توی مجازی میچرخم اونم یکی مثل من که اینستاشو پاک کرده بود ....رفته بودم سمت یوتیوبو هرچی چرتو پرت دستم میرسید میدیدم. واقعیت اینکه شبیه هیچکدوم از آدما نبودم. نه فاز شوهریاو عروسی، نه فاز مجردا و کافه گردیو عکسو فلان، نه فاز درسو فلان و علم. ولی بینش کلیپ قرآن پخش میشد حس خوبی داشتم.حقیقت نگران از دست دادن موقعیت الانمم که تعریفی نداره مثل یه تکه چوب وسطه اقیانوسه ولی قبلش که همینم‌نبود. که این آیه رو دیدم.  و اون شعر پروین اعتصامی مادر موسی و شعر در مورد نمرود  . و بعد دعای مجیر. لازم نیست بگم چکار کردم امشبو . یه روز عمرم گذشت. من شبیه کسی نبودم. برام مهم نیست خدا میخواد با اینهمه آدم عجیب غریب چکار کنه. که هی هر روز اخلاقای متنوع و ظاهر متنوع میبینم‌ . خودش میدونه. من باید خودمو محکم بچسبمو حمایت کنم و از چاله چوله های جهنم خودمو بکشم بیرون. امام زمان عزیزم اگه این راه رو از هر قسمتیش با من همراه بودی، کمکم کن من واقعا به حمایت بیشتری نیاز دارم ممکنه اون موقع نفهمم و چرتو پرت بگم و غر بزنم میخوام فکر کنم بابام منووفرستاده سفر ، بابام بی دلیل کاریو نمیکنه. هم فاله هم تماشا. مرگم که کمتر از یه پلک زدنه.برای چی تقلا میکنم من. اینهمه آدم رنگاوارنگم برا خداشون خودشون میدوننو خداشون . منم یکی ام جدا . مثل من کمه دلیل نمیشه من دمدم یا تنهام. من امضای خاص خودمم  روی یه اثر توی یه گالری نقاشی . من فقط میخوام یادبگیرم فعلا اگه فعلا بحث یادگیری و درسه که عبادته ، بقیش بمونه که چرا یادبگیرم کجا استفاده کنم یا اصلا موقع استفادش برسه یادم هست ، به هوشم یا خواب غفلت... ولی خدایی چقدرررررر آدم!!!!!