2777
2789
عنوان

بیاین منو نصیحت کنین دارم دغ میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی یه بارم با گریه بهش گفتم قیافم بده برگشت گف مگه میتونی کاریش کنی

ببین حس میکنم این دوستت بیشتر خود کم بینی داره 

و احساس رضایت میکنه وقتی یکی عین خودشو دیدا کنه 

تو خودتو بذار جای اون.

فکر کن هیچ احساس حسادتی نیست.

طرف زشته ، اومده به تو میگه بخاطر این ناراحتم.

خدایی حاضری بهش بگی کاری از دستت بر نمیاد؟

بالاخره اگه نگی خوشگلی هم میگی هر ادمی یه زیبایی داره.

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
ربطی نداره عزیزم متاهل یا مجرد باشه دوشت ندارن دوستشون بالاترشون باشه به طور طبیعی آدمها خودشون می ...

اره واقعا این دوستمم حس میکنم حالش گرفته میشه وقتی میبینه من از لحاظ هیکل ازش سرم 

ببین حس میکنم این دوستت بیشتر خود کم بینی داره و احساس رضایت میکنه وقتی یکی عین خودشو دیدا کنه تو خو ...

آره برگشت بهم گف ول کن تورو خدا دیگه همینی که هس کاری از دستت برمیاد بعدا بهش گلایه کردم گف آخه من همیشه واقعیت همه چیو بهت میگم 

اره واقعا این دوستمم حس میکنم حالش گرفته میشه وقتی میبینه من از لحاظ هیکل ازش سرم

کلا آدمها چه دختر چه پسر به طور طبیعی بغض میکنن اگه دوستشون یا دختر فامیلشون برتری داشته باشه نسبت بهشون چه از زیبایی و هیکل و چه به خصوص همسر و خواستگار و اینا 

ببین حس میکنم این دوستت بیشتر خود کم بینی داره و احساس رضایت میکنه وقتی یکی عین خودشو دیدا کنه تو خو ...

منم همینو میگم حالا مگه چی کم میشد ازش که بگه نه خوبی اتفاقا اون اگه دوست خوبی بود میگف نه خوبی که من حالم خوب بشه نه اینکه بیشتر غرق بشم تو غم

آره برگشت بهم گف ول کن تورو خدا دیگه همینی که هس کاری از دستت برمیاد بعدا بهش گلایه کردم گف آخه من ه ...

دوست منم همینه

ولی میدونم چرت میگه

کلا آدمها چه دختر چه پسر به طور طبیعی بغض میکنن اگه دوستشون یا دختر فامیلشون برتری داشته باشه نسبت ب ...

یه بارم من کتونی ۵ سانتی پوشیده بودم فوق العاده خوش هیکل شده بودم رونای پر کمر باریک قده بلند س ی ن ه ی بزرگ بعد برگشت بهم گف چه دیلاق شدی 

منم همینو میگم حالا مگه چی کم میشد ازش که بگه نه خوبی اتفاقا اون اگه دوست خوبی بود میگف نه خوبی که م ...

اون اصلا براش مهم نیست این قضیه.

یه جمله توی یه کتابی خوندم میگفت ۸۰ درصد ادما به مشکلات شما اهمیتی نمیدن و ۲۰ درصد با شنیدن مشکلاتتون حتی خوشحال میشن.

اگه همیشه اینو یادت بمونه دیگه با هیچکس دردل نمیکنی.

اون اصلا براش مهم نیست این قضیه.یه جمله توی یه کتابی خوندم میگفت ۸۰ درصد ادما به مشکلات شما اهمیتی ن ...

اخه کراشم بهم گفته بود نه بعد من داشتم از غم میمیردم دیگه به کی میگفتم حرف دلمو

اخه کراشم بهم گفته بود نه بعد من داشتم از غم میمیردم دیگه به کی میگفتم حرف دلمو

همینجا توی سایت بنویس

تو کاغد بنویس

ولی به عقیده من ادم دهنش پر خونم باشه نباید جلوی بقیه تف کنه