2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

144 بازدید | 19 پست

من ۷ ام ماه پیش(دی) لکه بینی شروع شد

و تا ۱۸ ام اون ماه ادامه داشت 

من فک کردم ممکنه باردار باشم آزمایش دادم منفی بود بتا ۱

ولی مثل اینکه همون ۱۴ ام اینا یکم خونریزی از لکه بینی بیشتر شد و گفتم دیگه پریودیه

این از ماه قبل

..

الان ۲۴ روز حدودا از موعدم میگذره(البته که همیشه پریودی هام نا منظمه))

شرح این ماهم اینطوری بود که از روز دوم اتمام پریودیم که من ۲۰ ام شروع کردیم تا حدودا ۱۴ بهمن مرتب اقدام محافظت نشده داشتیم

و میشه گفت از ۱۶ بهمن من لکه بینیم شروع شد

من از ۱۶ ام تا ۲۶ ام لکه بینی خفیف داشتم

گاهی لخته کمی‌میومد اکثر اوقات فقط ترشحم قهوه ای اینا بود

حالا این طی هر چی بیبی چک میزدم بعد ۱ ساعت حاله مینداخت(هیچ وقت بیبی چک هام حاله نداشتن) 

حاله خیلیییی کمرنگ و دقت میکردی دیده می‌شد.. 

آخرین بیبی چک ۲ روز پیش بود بازم حاله کمرنگ خیلی کمرنگ بعد ۱ ساعت

این وسطای لکه بینی هام کمر درد داشتم یکم نوک سینه هام حساس شد

بعد ۲۵ ام و ۲۶ هم شدت لکه بینی کم شد من فک کردم تموم شده یه قرص کلومیفن بود فکر کنم خریدم دوتا ۶ ساعت خوردم که قطع شه خب فک‌کردم باردار نیستم

بعد صبح شنبه ک بیدار شدم دیدم خونریزی کردم خون خیلیییی روشن صورتی ک تا حالا نداشتم

تا ظهرش ادامه داشت

رنگش روشن‌تر از پریودی ک حجمش هم از پریودی عادیم کمتر بود اما خب از لکه بینی بیشتر ...

همون روز شبش من تخمدان سمت راستم تیر می‌کشید ول می‌کرد تا فرداش هم ادامه داشت این تیر کشیدن

اینم هیچ وقت تجربه نکردم

۴ سال اقدامم...

بازم دو روز بعد ک آخرین بیبی چکی بود ک زدم بعد ۱ ساعت حاله خیلی کمرنگی افتادخیلی ک باید چشماتو زوم میکردی ببیینی

حالا گفتم فردا برم دکتر

ولی نمیدونستم برم زوده یا نه

چون گفتم شاید بتا پایین باشه اصلا نشون نده

یا شایدم واقعا باردار نیستم

عکس اومد بلایک

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید تنبلی تخمدان داری یا کیست چون هاله بیبی چک بعد یه ساعت قابل قبول نیست واگرم باردارباشی خون صور ...

لکه بینی داشتم لخته خیلی کم

فقط ی روز صبح‌خون صورتی بود ک تا ظهر ادامه داشت و قطع شد

صبر کن فردام بزن روژان بزن من فقط روژانو قبول دارم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن