2777
2789
عنوان

بچه ها جدی جدی تموم شد رابطمون

188 بازدید | 19 پست

تموم شد همه چی فکر کن دیگه اونم خسته شده بود از این رابطه اونم نمیتونست ادامه بده کاش انقدر غر نمیزدم سرش کاش انقدر نق نمیزدم که اینطوری بشه باورم نمیشه دلم میخواد بمیرم بلاکم کرد و حتی به دوستمم گفت تو حواست بهش باشه و  سمت نیاد دیگه و اینطوری واسه دوتامون بهتره و مطمئنم تو یه مسیر دیگه حال جفتمون بهتره و اونم بلاک کرد از معده درد دارم میمیرم بعد میدونی چی بیشتر اذیتم میکنه اینکه مامانم میاد منو میبینه میگه گفتم این رابطه عاقبت نداره خوب شد دیدی اونطوری که فکر میکنی نبود حس میکنم واسه همچین دردی زیادی بچم من فقط 17 سالمه چرا باید همچین چیزیو تحمل کنم من با تموم عیبو نقص هایی که داشت دوسش داشتم کل خط قرمزایی که تو زندگیم داشتم رو نادیده گرفتم واسش حتی سنشم واسم مهم نبود اصلا اهمیت نمیدادم به حرفای اطرفیانم که بهم میگفتن وای طرف 31 سالشه چرا باهاش رفتی تو رابطه که چی بعد تهش اینطوری فقط سردردو معده درد ازش موند کاش هیچوقت نمیدیدمش

۱۷ ساله اووووووووو

بیخیال باباااا

انقدر ادم خفننننننن تر و بهتررررر بیاد تو زندگیت حتی اسم این ادم دیگه یادت نیاد

همسن تو بودم میگفتم خدایا تورو خدا منو به علی برسون

رفتم دانشگاه دیدم چقدر علی هست و من خبر نداشتم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۷ ساله اوووووووووبیخیال بابااااانقدر ادم خفننننننن تر و بهتررررر بیاد تو زندگیت حتی اسم این ادم دیگ ...

عهه اسم اینم علیه اتفاقا ولی واقعا اصلا نمیشه فراموشش کرد نهایتا بتونم بیخیالش شم 

معلومه که ادمای خیلی بهتری از این هست ولی من فقط اینو دوست داشتم 

حالا تا 6 سال دیگه کی مردس و کی زنده فعلا امشبو دارم میمیرم اصلا باورم نمیشه فکر میکردم همه چی خوبه

من درک میکنم چ حسی داره از کسی که دوسش داری جدا شی

خواهشا بجای فرار از این حس قبولش کن 

این آدم بدردت نمیخوره

🩹💚I'm healing 

عهه اسم اینم علیه اتفاقا ولی واقعا اصلا نمیشه فراموشش کرد نهایتا بتونم بیخیالش شم معلومه که ادمای خی ...

قووول شرف بهت میدم یه جوری فراموشش کنی که خودتم به حال الانت خندت بگیره