2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همسایه ما ۴۵سالگی ای وی اف کرد دوتا پسر داره الان 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

۴۳ سالمه، یه پسر۴ ساله دارم دومی رو چند بار اقدام کردم نشد

نمی‌دونم مادر ۴۳ ساله. فکر اینو بکن بچه ات موقع ازدواجش بشه تو چند سالته. خصوصا دختر باشه موقع حاملگی و زایمان و ... بهت نیاز داره تو پیر میشی. نمی‌دونم میل خودته

نمی‌دونم مادر ۴۳ ساله. فکر اینو بکن بچه ات موقع ازدواجش بشه تو چند سالته. خصوصا دختر باشه موقع حاملگ ...

لطفا در مورد چیزی که مربوط به تاپیک نیس، اظهار نظر نکنید

عزیزم آی وی اف خیلی سخت و طاقت فرساست ولی قطعا اگه عشقشو دارید از پسش بر میاید. دوست مامانم ۴۷ سالشه بچه دومشو طبیعی به دنیا آوورد یعنی ای وی اف نکرد. اگه مشکلتون سنه که توکل بر خدا کنید و پیش برید عمر دست خداست ان شالله عمر طولانی و با عزت داشته باشید و سایتون بالای سر بچه هاتون باشه