2777
2789
عنوان

میدونین ام اس چیه

103 بازدید | 10 پست

علایم اولیش چیه ؟

من نزدیک دوماه دست راستم اول انگشت شصتم گز گز میکرد و توانشو از دست میداد بعد خوب میشد بعد دو دیقه 

الانم زده ب کل انگشتام دیگ داره اذیتم میکنه حتی میخوام چیزی پوست بکنم گز گز میشه توانشو نیروشو از دست میده یکم صبر میکنم تا ب خودش بیاد 

و اینک سه ماه پیش ازمایش دادم گفتن ویتامین د خیلی پاییین ۸ بود مال شوهرمم ۱۸ بود ب اونم گفتن پایین 

یعنی چند سال ویتامین د پایین هر بار ازمایش دادم گفتن و من هیچکاری نکردم 🫤

حس میکنم ام اس دارم ب شوهرمم میگم بریم دکتر میگ بابا هیچیت نیس

حتی بعضی وقتا حس میکنم هوشمو از دست میدم اسم خیلی از نزدیکانم رو فراموش میکنم ب زور ب یاد میارم 

و اینک چشام خیلی تار میبینن البته دور رو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ام اس ابتدا بی تحرکی از پا میشه با دستت کارای سنگین زیاد انجام دادی؟؟

نمیدونم ولی خیلی میترسم‌خود بخود اینجوری شده و من خیلی خود خوری میکنم شوهرمم اصلا نمیوفته روش میگ فقط هیچیت نیس تو زیادی شلوغش کردی 

نمیدونم ولی خیلی میترسم‌خود بخود اینجوری شده و من خیلی خود خوری میکنم شوهرمم اصلا نمیوفته روش میگ فق ...

احتمال داره از اعصابت باشه .حتما باید دکتر اعصاب بری اون قشنگ دارو میده 

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

احتمال داره از اعصابت باشه .حتما باید دکتر اعصاب بری اون قشنگ دارو میده

اره خیلی عصبانی میشم جلوی خودمو نمیتونم بگیرم 

از وقتی ازدواج کردم همش ناراحت و عصبانیم شوهرم‌خوبه ولی امان از مادرشوهرم و جاریم چند سال فقط حرص و عصاب کشیدم خدا میدونه هر وقت یادم میوفته دستم بی حس میشه 

اره خیلی عصبانی میشم جلوی خودمو نمیتونم بگیرم از وقتی ازدواج کردم همش ناراحت و عصبانیم شوهرم‌خوبه ول ...

مهم شوهرته گلم .خواهر شوهر و مادرشوهر کجای زندگیتن که اینقد غصه میخوری .فقط فاصلتو بینشون حفظ کن .دوری کن بهترین کار همینه .بعد پشت گوش ننداز شده خودت پاشو برو دکتر ارامبخش بده حالت بهتر شه

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

مهم شوهرته گلم .خواهر شوهر و مادرشوهر کجای زندگیتن که اینقد غصه میخوری .فقط فاصلتو بینشون حفظ کن .دو ...

کاش میتونستم یدونه بچه دارم ب کجا بزارم برم شوهرمم شب میاد اگ بزرگ بود دوتایی میرفتیم ۳ سالشه هنوز 

کاش میتونستم یدونه بچه دارم ب کجا بزارم برم شوهرمم شب میاد اگ بزرگ بود دوتایی میرفتیم ۳ سالشه هنوز

خدا حفظش کنه برات .پس باید شوهرت و راضی کنی حالا هر طریقی شده .فقط با دادو بیداد نه .بگو از حالت روحیت .میدونی برای مردا باید زبون چرب داشت .بگو خودتو زندگی و بچهمو دوس دارم .دوس دارم کنارتون خوشحال و شاد باشم .ولی نمیتونم از درون و روحی افسرده هستم نمیتونم مادر خوب برای بچه و زن شاد و خوشحال برای تو باشم نیاز به درمان دارم .باید.سیاست تو گفتار بدی راضی شه که واقعا مریض شدی .چون مردا اکثرا دوست ندارن خانوما بگن مریضیم 

🖤🕊🥀 💟 💍 💟

به عنوان کسی که تجربه داره حتما برو دکتر مغز و اعصاب. یعنی شما ها انقدر افسار زندگیتون دست شوهراتونه ...

شوهرم اولا نمیزاش برم بیرون ولی الان خودش اصرار میکنه میگه برو روحیت عوض شه بچه رو هم ببر ولی با بچه نمیشه و منم یکم ک فکر میکنم میبینم شدنی نیس افسرده تر میشم  

چون بچم از دستم نمیگیره یاد نگرفته میگ ول کن فرار کن تو خیابونا منم میترسم چیزیش بشه چون اصلا از دستم نمیگیره جیغ میکشه