2777
2789
عنوان

تازه عروسم میخام طلاق بگیرم

440 بازدید | 25 پست

بچه ها یه ساله ازدواج کردم شوهرم نمیدونم چشه دو روز بعد عروسیمون با دوستاش دختر آوردن خونمون من خونه آقام بودم امدم خونه دیدم پر دستمال گفت از دوستامه من کاری نکردم الان هم با یه زن متاهل بچه دار رابطه داره چند بار بهش گفتم یا من یا این زن میگه رابطه مون اونطوریی که فکر میکنی نیست ولی دیدم که بهش پیام داده بود تو چی داری که منو دیوونه میکنی الان دارم شب و روز زار میزنم نمیتونم طلاق بگیرم دوستش دارم خیلی دوستش دارم هرکاری میکنم توجهشو جلب کنم حتی وقتایی که میریم تو جمع با زنا بگو بخند میکنه میچسبن بهش و من یه گوشه میشینم تماشاش میکنم میگه خب من آدم اجتماعی هستم حس میکنم قلبم له شده😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممممم...

چه کیس عجیبی تعریف کردید. بخش خوب قضیه اینه که خیلی واضح خیانت می‌کنه و آدم رو توی بلاتکلیفی قرار نمی‌ده. یعنی اصلا برای ترکش نمیشه مردد بود

بخش عجیب قضیه هم عشق شماست. نمی‌فهمم چطور دوستش دارید

سوال شغلی نپرسید

خیانت خیلی زیاد شده

وای‌ من اصلا هنگ کردم موندم مگه میشه انقدر زیاد

باید چیکار کرد خیلی میترسم از ازدواج کردن

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

منم‌  یک ساله ازدواج کردم   تو تکلیفت مشخص  می بینه و ثابت شده شوهرت  ببخشید دختر باز 

منم‌ جدیدنا حس می کنم شوهرم سرد شده ازم 💔

شوهرم درون گراست   واقعا نمی گه چشه !

ولی خوب فهمیدم  ازم سرد شده 

ولی ثابت نشده واسم 

ولی منم لاغرم  سیاست زنانه  زبون بازی بلد نیستم  شاید شاید هم نه    بخاطره ایناس ازم دوری می کنه 

هی خواهر منو بزور دادن   اصلا شوهرم مثل سابق قربون صدقه ام نمیره  کم محبت و کمرنگ‌شده 

و کم حرف 

موندم چیکار کنم 😭

می دونی از این ناراحتم منو بزور دادن  التماسم کرد ولی الان چیشده  به من قیافه می گیره .

شوهر آدم به آدم قیافه بگیر  آخر خط یه زن    منم دلم شکست 😭😞😞💔