2777
2789
عنوان

خیانت همسرم

708 بازدید | 45 پست

خانما من سه ساله ازدواج کردم ازدواجمم بقولی عاشقانه بوده الان ی دختر سه ماهه دارم

چن روز پیش دیدم همسرم تو اینستا با ی خانمی چت میکنه فقد همین یکی نبود چنتایی بودن منتها این دیگه پا داده بود ک دوست دارم و فلان

من چتارو دیدم و از گوشی همسرم پیام دادم ب اون خانم 

بد اون خانم ب همسرم پیام داده و گفته ک من بهش پیام دادم این اصل قضیه بود

همسرم خیلی بمن فحش داد و کلی حرف دیگ

از اون روز فک میکنم ک چرا بخاطر ی غریبه با من اینطور صحبت کنه

کلن زندگیم نابوده ن بخاطر چتاش بخاطر حرفایی ک بهم زد

قهره منم باهاش حرف نمیزنم ولی اون ناراحته ن بخاطر من بخاطر اینکه من ب اون خانمه پیام دادم 

شما بگین چیکار کنم حال روحیم داغونه

دخترمم اینطرف

طلاق

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترم😪

پدر خائن نمیخواد

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇