2777
2789

سلام دوستان من ۲ساله دندون مصنوعی گذاشتم اصلا راضی نیستم نه میتونم خوب غذا بخورم نه اینکه درست صحبت کنم😔الان تصمیم گرفتم ایمپلنت کنم دیروز رفتم پیش دندان پزشک که منشیش آشنا مون بود گفت هزینه یه فک ۱۴۰ میلیون میشه ولی من ۱۱۰ میگیرم اونم شرایطی میگیرم ولی من میترسم کسی بوده فک کامل ایمپلنت کنه راضی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامچند نفر از فامیل ایمپلنت کامل انجام دادن میگن عالیه

چه خوب

من میخواستم مجدد مصنوعی جنس خوب بزارم ولی دکتر گفت چون جوونی به مرور لثه هات از بین میره و تو میانسالی نمیتونی مصنوعی بزاری 

واسه همین بهم پیشنهاد داد ایمپلنت بزارم ولی دکترش شناختی ندارم میترسم 

من پدرم فک بالاشون کامل و فک پایین ۴ واحدش ایمپلنته.سال ۷۷ به خاطر تصادف دندوناشون شکست.کیفیت کار دندونپزشکش به قدری خوب بود که بعد از حدود ۱۵ سال شایدم بیشتر… رفت چند تا از واحدشو ترمیم و تعویض کنه.پیش دکتر خوبی هم رفت اما بهش گفته بود اصلا توقع نداشته باش مثه اون قدیمیا باشه و باید مدام چکاپ کنی و حواست بهشون باشه

عزیزم لطفا خیلی تحقیق کن و پیش یه متخصص خوب برو که مجبور نشی سالی یه بار عوض کنی یا اذیتت کنه چون ایمپلنت کار زیبایی نیست که بگی نهایتا اگر بد بود بعد چند سال عوضش میکنم

و تا جایی هم که من میدونم گرون ترین پروسه ی دندونپزشکی همین ایمپلنت هست، عوضش اگر کارش خوب باشه تا سالها بعدش نفس راحت میکشی

در مورد پروتز متحرک هم، مامان جون من چند سال پیش اشتباه کرد دندوناشو ایمپلنت نکرد چون دکتر ترسوندش گفت سنت بالاس و جراحی سنگین واست خطرناکه، الان پروتز متحرک داره. دکترش و لابراتواری که باهاشون کار میکرد هم خیلی حرفه ای بودن الان سالهاست که با دندوناش هیچ مشکلی نداره راحت همه چی میخوره تو حرف زدنشم هیچ تفاوتی با دندون طبیعی نداره.

۳۳ سالمه 😆اگه میتونی که ایمپلنت کن مصنوعی هم میخوای بزاری حتما تحقیق کن واسه منکه خوب نبود

منم 29 سالمه ....میخوام کلا بکشم مصنوعی بذارم 

راستش مادر خودم 20 ساله مصنوعی داره راحت تر ازمنه

میشه بپرسم وقتی شروع کردین به کشیدن تو هرجلسه چندتا میکشیدید

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

مطمئن باش ایمپلنت اگه جای خوب بری عالیه .راستش من یدونه دندون ایمپلنت کردم از دندون خودم بهتره😄

از جراحی خیلی میترسم واسه ترمیم دندونم رفتم بی حسی میخواست بزنه رنگ از رخسارم پریده بود😂😂دکتر میگه  خوبی؟

واسه ایمپلنت دردی حس نمیکنین؟

منم 29 سالمه ....میخوام کلا بکشم مصنوعی بذارم راستش مادر خودم 20 ساله مصنوعی داره راحت تر ازمنهمیشه ...

دقیقا منم ۲۹ سالگی شروع به کشیدن کردم 

۳تا بارداریم دندونام داغون شد کلی هزینه کردم ولی بازم فایده نداشت مجبور شدم بکشم هر جلسه دو تا میکشیدم 

همشم تامین اجتماعی رایگان کشید کارشون خیلی خوب بود دیگه بیرون نمیرفتم