2777
2789
عنوان

شغل دانشجویی🌸🌨️

85 بازدید | 11 پست

من امسال کنکور میدم و اگر خدا بخواد وارد دانشگاه میشم.

اما دوسدارم که درآمد داشته باشم.

تا زمانی که بتونم از حیطه شغلی و تحصیلی خودم(مهندسی معماری)کسب درآمد داشته باشم.

دوسدارم یه حیطه ای فعالیت کنم و درآمد کسب کنم

متاسفانه از فروشندگی و بلاگری و این چیزا خوشم نمیاد.

و موندم که برای من چه شغلی در کنار تحصیلم خوبه؟

به تکنسین داروخانه فکر کرده بودم اما نمی‌دونم حقوقشون چقدره؟؟و آیا با دانشجو بودن سازگاره؟؟

میشه لطفاً راهنمایی کنید

خیلی سخته پیدا بکنیچون تایم کلاسا متفاوته

آره در جریان این موضوع هستم اما می‌خوام بدونم که اصلا چه کارهایی میتونم انجام بدم.

یکم از تحصیلم بگذره کارآموزی و غیره مجبورم برم و ناخودآگاه از حیطه شغلی خودم میتونم کم کم کسب درآمد کنم.

چون مهندسی همینه کلا.اما زمان میبره.

نمیشه تا اونموقع بیکار باشم که آخه 🥲دلم میخواد درآمد داشته باشم هرچند کم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره در جریان این موضوع هستم اما می‌خوام بدونم که اصلا چه کارهایی میتونم انجام بدم.یکم از تحصیلم بگذر ...

فروشندگی

تو کافه کار بکنی

منشی دکتر یا مثلا یه شرکت عمران که مربوط به رشتت هم هس

زبانت خوب باشه میتونی کار ترجمه بگیری 

و...

فروشندگیتو کافه کار بکنیمنشی دکتر یا مثلا یه شرکت عمران که مربوط به رشتت هم هسزبانت خوب باشه میتونی ...

متاسفانه زبان قوی نیستم.منشی دکتر و غیره خیلییی سخته که بهت پیشنهادات بد ندن و دید بد نداشته باشن.

اما شرکت های معماری و عمران واقعا پیشنهاد خوبی بود.مشاورم حتی می‌گفت برای اینکه بتونید خودتونو ارتقا بدید تو مهندسی میتونید کم کم از منشی بودن تو دفاتر شروع کنید و بعد کم کم خودتونو معرفی کنید بهشون....