کاش کسایی که بچه شیر خوار دارن جایی دعوت میشن چه خانه مادر چه خانه مادرشوهر بدونن مادر شیرخوار خیلی خستس انتظار کمک ازش نداشته باشن بهش فرصت استراحت بدن😐😐
علی چه نامردی بوده اون بخدا مادر بچه کوچیک نه خوب میخوابه نه خوب استراحت میکنه
اونموقعه بچه نداشتم الان بچه قد و نیم قد و شیر خوار دارم خودم کلا جایی نمیرم حتی خونه مادرشوهرم .... مسافرت میرم اونم باشوهرم و بچهام تنها حتی دعوت نمیکنیم کسی باهامون بیاد یه چندباری تو بارداریام رفتم باهاشون برا هفت پشتم بسه 🤣🤣🤣🤣
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))
حالا خدایی مادر شوهر من خوبه فقط تنبله خخخ مادرمم طفلک مریض ولی خونه آدم بدجنس همون نباید بری دعوتم ...
من مادرشوهرم خیلی شمره 🙁حتی باردار بودم نزدیک عید میرفتم خونشون انتطار داشت براش فرش بشورم درصورتی ک همیشه میده قالی شویی 🙁شوهرم میگ بارداره دختر مجرد داری بشوره هی میگ من شانس از عروس نیاوردم 🙄
خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی ..... تاابد ((معذرت میخام دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))