2777
2789

اگر پس از گذشت سه ماه هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده، ممکن است به دلیل شلوغی یا موارد خاص دیگری در شعبه باشد. در این شرایط، پیشنهاد می‌شود که با وکیل خود مشورت کرده یا از طریق دفتر دادگاه مربوطه پیگیری کنید تا وضعیت پرونده‌تان روشن شود.

طلاق توافقی نباشه کلا خیلی سخته من توافقی بود کلا سه چهار بار رفتم دادگاه و تمام بدون هیچ دردسری 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر پس از گذشت سه ماه هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده، ممکن است به دلیل شلوغی یا موارد خاص دیگری در شعبه باش ...

ممنون از وقتتون ، حکم طلاق با عسرو حرج بوده که تمام مهریه و جهاز هم بخشیده شده حالا طرف مقابل فرجام خواهی زدن پرونده رفته دیوان عالی کشور امکانش هست همین حکم دوباره تایید بشه یا خدایی ناکرده احتمال نقض رای هست 

در مورد پرونده‌هایی که فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور ارسال می‌شود، باید بگم که دیوان عالی معمولاً بررسی می‌کند که آیا رای صادره بر اساس قانون و مستندات صحیح بوده است یا خیر. در صورتی که رای قبلی (در مورد طلاق به دلیل عسرو حرج و بخشیدن مهریه و جهاز) بر اساس مدارک و دلایل قانونی و مستند صادر شده باشد، احتمال تأیید آن در دیوان عالی کشور وجود دارد، اما در عین حال دیوان ممکن است اگر به هر دلیلی رای قبلی را مغایر با قانون بداند یا خطاهایی در آن پیدا کند، آن را نقض کند.

احتمال نقض رای بستگی به این دارد که دیوان عالی کشور چه بررسی‌هایی انجام دهد. اگر مستندات یا دلایلی که در رای اولیه لحاظ شده‌اند، به خوبی و به طور قانونی مستند باشند، احتمال تایید رای بیشتر است. اما اگر مواردی از جمله ایراد در تفسیر قانون، اشتباه در بررسی شواهد یا نقض مقررات در آن پرونده وجود داشته باشد، دیوان ممکن است رای را نقض کند یا آن را به شعبه پایین‌تر ارسال نماید.

در نهایت، چون پرونده‌های فرجام‌خواهی به دیوان عالی کشور معمولاً فرآیند پیچیده‌ای دارند و تأثیرات زیادی بر طرفین دارند، پیشنهاد می‌کنم که با وکیل متخصص خود مشورت کنید تا شرایط دقیق پرونده‌تان را بررسی کرده و راهنمایی‌های لازم را برای پیگیری مراحل بعدی به شما بدهد. وکیل می‌تواند ارزیابی دقیقی از احتمال تایید یا نقض رای براساس مستندات پرونده ارائه دهد.