2777
2789
عنوان

دعوااا

105 بازدید | 8 پست

بچه ها من ی تیشرت  نخی داشتم خیلی دوسش داشتم خاهرم واسه تولدم آورده بود بعد امروز  رفتم خونه مامانبزرگم دیدم تیکه تیکش کرده اونم طوری که از رودوختش نبود و نمیشد دوباره بدوزیش خلاصه خیلی ناراحت شدم و گریه کردم طوری که پانیک شدم و از شدت ناراحتی با ناخون زدم تو سرم و ناخونم از وسط شکست و با مامانبزرگم دعوا کردم که چرا اینکار و کردی الانم مامانم داره هی منو سرزنش میکنه ک اره ی لباس ارزشش و نداشت همش تقصیر توعه یکی دیگ میخری 

اما خب من  فقط اون تیشرتمو دوست داشتم 🥲

الانم هم ناراحتم هم عذاب وجدان دارم هم ناخون درد 

آی آی آی این بلارو مامانم،خیلی سرمون آورده،بدون اطلاع وسایلمونو داده رفته،همیشه حرص میخوردیم،ولی جرئت مواخذه هم نداشتیم

جالبه الان من این کارو با وسایل همسرم میکنم😂

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
آی آی آی این بلارو مامانم،خیلی سرمون آورده،بدون اطلاع وسایلمونو داده رفته،همیشه حرص میخوردیم،ولی جرئ ...

باور کن من از رو عصبانیت کشو شو باز کرده بودم با قیچی افتاده بودم ب جون لباساش مامانم اومد جلومو گرفت نزاشت پاره کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا لباست خونه مادربزرگت بود وقتی انقدر دوستش داشتی؟ دیگه نباید دعوا میکردی به هر حال بزرگتر و سنی ا ...

از تو کشوی لباسام برش داشته گفته این خوبه واسه گرد گیری 

چرا لباست خونه مادربزرگت بود وقتی انقدر دوستش داشتی؟ دیگه نباید دعوا میکردی به هر حال بزرگتر و سنی ا ...

میدونم نباید دعوا میکردم وقتی تیکه تیکشو دیدم اصلا شوکه شدم و وقتی دیدم جوری بریده که از رو دوختش نیست حالم خیلی بد شد 

آخه من رو وسایلم حساسم کلا از بچگی اینجوری بودم

ماهم حساس بودیم ولی چکنیم جرئت اینجور عکس العمل هارو نداشتیم

عزیزم فکر کنم کمی عصبی باشی،آخه مادر بزرگت اگه میدونست دوسش داری که این کارو نمی‌کرد بی غرض کرده

یه نصیحت عزیزدلم،رو هیچ  چیز حساسیت نداشته باش که خوره جونت میشه،مخصوصا چیزهای مادی که بهترش میاد،اینو منی میگم که وسایلم همیشه باید ست میبود،لیوانم لب پر میشد غصه میخوردم،گوشه میزم میپرید،خواب نداشتم،الان میگم هیچ چیز ارزش استرس و برهم زدن آرامشو نداره

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
میدونم نباید دعوا میکردم وقتی تیکه تیکشو دیدم اصلا شوکه شدم و وقتی دیدم جوری بریده که از رو دوختش نی ...

الهی عزیزم دیگه بیخیالش بهش فکر نکن خوراکی مورد علاقت رو درست کن بخور و افکار منفی رو رها کن