2777
2789
عزیزمیدیگه اینجوری نکنیا با این بینی خوشگل جون میده میکاپ کنی حال کنی باهاش ن اینکه ناشکری کنییی🥲😅 ...

فدات شم گلم اتفاقا میکاپ و کانتور کرده بودم عالی شده بود

فدات شم گلم اتفاقا میکاپ و کانتور کرده بودم عالی شده بود

اره این چیزی که من دیدم خییلی خوشگل و شیک میشینه تو صورت چه بدون میکاپ چه با میکاپ 

خدایا بینهایت شکرت💚دو خواهر در یک کاربری🫂🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعد یکسال رفتم زدم اصلا تغییر نکرد بعد دوسه سال خودش کوچیکتر میشه

واقعا بعد سه ساااال؟ اخه منشی احمق ب من گفت فقط نوک بینیت ورم داره ناامید شدم یعنی این دماغ گنده و بدون قوس ورم نیست و فرم خودشه؟

اخه منشی احمق ب من گفت فقط نوک بینیت ورم داره ناامید شدم یعنی این دماغ گنده و بدون قوس ورم نیست و فر ...

نه بابا اگه استخونی بوده تا ۶ ماه باید صبر کنی کلا ورمه گوشتی هم حداقل یکسال و‌نیم

نه بابا اگه استخونی بوده تا ۶ ماه باید صبر کنی کلا ورمه گوشتی هم حداقل یکسال و‌نیم

ببخشید عزیزم ب نظرت چیکار کنم ورمش زودتر بره خیلی استرس دارم چون چند نفر رو دیدم ورمشون کلا نرفت و دماغ بزرگ مونده الان قرص آناهیل روزی یکی میخورم شربت سکنجبین هرشب میخورم ولی وقتی فین میکنم سمت چپ بینیم پوستش از استخون بلند میشه باز برمیگرده نمیدونم متوجه میشین چطور میگم حس میکنم هنوز پوست نچسبیده ب استخوان