2777
2789
عنوان

امروز رفتم فیشال پوست

505 بازدید | 35 پست

پوستم بشدت حساس و قرمزه برای درمان جوش و جای جوش رفته بودم جلسه اولم بود فقط التهاب و قرمزیشو گرفتن و روتین پوستیمو تغییر داد گفت اینارو استفاده کنم بعد دو هفته دیگه بیام بنظرتون فیشال رفتن منظم و استفاده از روتین پوستی تاثیر داره برای درمان جوش و جای جوش یا پول حروم کردنه؟؟😕

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه قدر شد؟

من رفتم تا چند وقت درگیر بودم اون قرمزی ها تبدیل به لک شدن مخصوصا روی بینیم😮‍💨

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

ندوس

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چه قدر شد؟من رفتم تا چند وقت درگیر بودم اون قرمزی ها تبدیل به لک شدن مخصوصا روی بینیم😮‍💨

این جلسه ۸۰۰ گرفت 

وای خیلی بد بود ؟ من اینجایی ک رفتم بعد یکسال تحقیقات پیدا کردم و رفتم کارشون بنظر خوب میومد 

بی تاثیر نیست یه بار روتینتو پیدا کن من اول پوستمو با دستگاه تشخیص داد گفت چربه بعد شوینده فیس دوکس مناسب پوستم گرفتم و یه آبرسان فیس دوکس مناسب پوستم گرفتم شب قبل خواب استفاده میکنم خوبه 

این جلسه ۸۰۰ گرفت وای خیلی بد بود ؟ من اینجایی ک رفتم بعد یکسال تحقیقات پیدا کردم و رفتم کارشون بنظر ...

منم همین قدر شد 

جای خوب رفتم برند اکلادو استفاده کرد 

🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾

اره جاي مناسب و منظم بري تاثير داره برا دوست من ك خيلي تاثير دارهپوستش جوش ميزدبرا منم تقريبا تاثير ...

جای خوب رفتم بعد کلی تحقیقات 

آره تصمیم دارم منظم برم همیشه و روتین پوستیمو طبق دستوری داده انجام بدم 

بنظرتون تا دو سه ماه دیگه تاثیرشو نشون میده برای جای جوش اینا؟