mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 عنوان 🌱🕊🌹🌹🌹🌹🌹 163 بازدید | 17 پست 🕊🌱 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 1403/12/01 | 18:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 @samera77 لللطفا بعد پیش قدم شدن با حس من بیشتر از ابوال هستش؟ادم منه و شخصیتش کی میاد جلو؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7115 @samera77 لللطفا بعد پیش قدم شدن با حس من بیشتر از ابوال هستش؟ادم منه و شخصیتش کی میاد جلو؟ وقتی برگرده حسش بیشتره وامکان داره خیلی زود ازت خاستگاری کنه من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 وقتی برگرده حسش بیشتره وامکان داره خیلی زود ازت خاستگاری کنه تا خالا پیشنهادی نداده بنظرت چه تایمی میده؟شخصیتشم میگی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 25655 وقتی برگرده حسش بیشتره وامکان داره خیلی زود ازت خاستگاری کنه امسال کنکور قبول میشم؟ کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭
aram_maman عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 30121 وقتی برگرده حسش بیشتره وامکان داره خیلی زود ازت خاستگاری کنه میشه بگی کی باردار میشم؟!دختر هست یا پسر ؟کی خونه دار میشیم اینجا ؟؟؟ 😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دروغگویی عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 3568 امسال کنکور قبول میشم؟ انشاالله😁👍👍👍👍👍 سعید🦋آدما بعضی وقتا باید قید دوست داشتن بزنن نه از سر خوشی فقط به این دلیل که کمتر زخم بخورن👍
مغرورجذاب2 عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 25655 انشاالله😁👍👍👍👍👍 قربونت برم🤍🥲 کوردم:) 🦄🦋 ی دختر مغرور جذابم😌🤭
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7115 امسال کنکور قبول میشم؟ بله من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7115 مرسیییییی بیا خصوصی من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 وقتی برگرده حسش بیشتره وامکان داره خیلی زود ازت خاستگاری کنه تاحالا تو رابطه نبودیم کی احتمالا جلو میاد یعنی خواستگاری میاد حس اون بیشتر از منه؟و شخصیت و اخلاقش لطفا؟@samera77 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 تاحالا تو رابطه نبودیم کی احتمالا جلو میاد یعنی خواستگاری میاد حس اون بیشتر از منه؟و شخصیت و اخلاقش ... @samera77 🥺🕊 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
جومونگ_هستم عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1381 گیگیلی - یکی به زمین نگاه میکرد و یکی به آسمان رویای یکی رفتن زیر زمین بود و رویای یکی رفتن به آسمان، مقصد هر دو یکی بود هر دو در نهایت میمردنند ؛