2789

اره شش ماه تا 9 ماه تغییر داشت رابطمون بخاطر بیخوابی های من و مراقبت از بچه 

ولی بعدش کم کم شبیه قبل شد 

شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

والله ما همه چیمون تغییر کرد وقت گیر میووردیم فقط دلمون میخواست بخوابیم از بس بی خوابی میکشیدیم اصلا به رابطه جنسی اینا نمیرسید الانم که دوسالو نیمشه انقدر اذیت میکنه بلزم شب میشه جنازه ایم والله ما قبل بچه یه تو بهم نمیگفتیم الان دعوامون صدرصد سر بچست پسرم شیطونه من دعواش میکنم یا گاهی داد میزنم شوهرم خیلی حساسه رو پسرم میگه داد نزن همین میشه بحث بعد میشه دعوا در کل بگم بچه زندگی ادمو زیر ورو میکنه بعد من هم کسی دورم نیست خانوادم شهرستانن حالا اونایی که مادری کسی نزدیکشونه میتونن یه دوروزی بذارن پیش مادرشون زن و شوهر به خودشون برسن خلوتی کنن مسافرتی بیرونی بدون دغدغه برن

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره طبیعی که شرایط تغییر کرده تو رابطع اثر داره. اوایل خستگی و بی خوابی مادر. پدر هم از اون طرف استرس داره.اینا باعث میشه یکم گیج و منگ باشن  یه مدت طول میکشه وضعیت به قبل برگرده. من سه ماه شد حدودا

والله ما همه چیمون تغییر کرد وقت گیر میووردیم فقط دلمون میخواست بخوابیم از بس بی خوابی میکشیدیم اصلا ...

ما همین قبلشم دعوا داریم و بعضی وقتا بهم میریزیم پس درسته ک میگن بعد بچه بدترم میشه 

ما همین قبلشم دعوا داریم و بعضی وقتا بهم میریزیم پس درسته ک میگن بعد بچه بدترم میشه

صدرصد شکن نکن بچه خیلی زندگی ادمو زیر و رو میکنه مگر اینکه خدا باهات یار باشه یه بچه اروم بهت بده نه مثل برای من شیطون و لجباز و یه دنده پدرمونو در اورده 

صدرصد شکن نکن بچه خیلی زندگی ادمو زیر و رو میکنه مگر اینکه خدا باهات یار باشه یه بچه اروم بهت بده نه ...

شوهرم خیلی میگه بچه میخواد و همکاری می‌کنه و حواسش هست بنظرت اثر داره یا اینکه بازم اذیت کننده هست 

باز سه ماه خوبه تموم شده

هنوزم عین اولش نشدیم و هیچ وقت نمیشیم. چون به هر حال یه نفر دیگه بهمون اضافه شده که اولویت هردوی ما هست. من خودم اول بچه ام بعد شوهرم 

اما رابطه درست میشه زمان همه جیزو حل میکنه نگران نباش 

اوایل زایمان ادم حساسه به خاطر بهم ریختگی هورمون ها اما درست میشه 

هنوزم عین اولش نشدیم و هیچ وقت نمیشیم. چون به هر حال یه نفر دیگه بهمون اضافه شده که اولویت هردوی ما ...

من هنوز دلم نمی‌خواد زندگی دو نفرمون تغییر کنه نمی‌دونم این حس تا کی هست 

شوهرم خیلی میگه بچه میخواد و همکاری می‌کنه و حواسش هست بنظرت اثر داره یا اینکه بازم اذیت کننده هست

ببین من شوهرم وافعا یه پدر نمونست اونجوری که اون برای پسرم وقت میذاره حوصله داره من ندارم از اول زایمانم کمکم بود تا الانش ولی خب خیلیییییی حساسه و همین میشه دعوا میگه اصلا نباید بچرو دعوا کرد هرکاری کرد و همین باعث شده پسرم قلدر بشه چون میدونه پدرش پشتشه و اینا برای من خیلی اذیت کنندست من که کلا زندگیم ارامشم رفت 

منم از الان میتونم حس کنم همسرم منم نسبت به بچه اینطوری هست

پس انشالله که خدا بهت یه بچه اروم و حرف گوش کن بده وگرنه شیطون باشه همش میشه بحث و دعوا اگه شوهرت مثل شوهر من زیادی حساس باشه 

والله ما همه چیمون تغییر کرد وقت گیر میووردیم فقط دلمون میخواست بخوابیم از بس بی خوابی میکشیدیم اصلا ...

کاشکی اونا ک تو سن کم اصرار ب بارداری دارن پیامتو ببینن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن