shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 عنوان حس ششم 392 بازدید | 61 پست اقای ذوالقدر در موردم چه فکری میکنه؟ منو چطور خانمی میبینه ؟ جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1403/12/01 | 18:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 @samera77 این خانم حس ششم قدیمی و خوبه جز اسی کسی منو ریپ نزنه
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7147 @samera77 این خانم حس ششم قدیمی و خوبه فقط سوال خودتا جواب میدم برا دخترم ایت الکرسی بخون من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 فقط سوال خودتا جواب میدم برا دخترم ایت الکرسی بخون براشون نادعلی میخونم فقط بگو ابوالفضل میاد جلو ادم توبیه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 فقط سوال خودتا جواب میدم برا دخترم ایت الکرسی بخون جواب بدین یانه براشون میخونم اگه دلت بود جواب بده🙏🏼🕊 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
yas_e_to عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3705 فقط سوال خودتا جواب میدم برا دخترم ایت الکرسی بخون منم میخونم براش میشه منم بگید رضا بهم حسی داره ؟ پیام میده؟
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 8209 فقط سوال خودتا جواب میدم برا دخترم ایت الکرسی بخون من براشون یه یس میخونم منم بپرسم اذیت نمیکنم کوتاهه به امید رسیدن به دو تا
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7147 براشون نادعلی میخونم فقط بگو ابوالفضل میاد جلو ادم توبیه؟ ادم توبیه ؟متوجه نشدم من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7147 منم میخونم براش میشه منم بگید رضا بهم حسی داره ؟ پیام میده؟ رضا بهت پیام میده ولی زمان میبره من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 ادم توبیه ؟متوجه نشدم خوبی منظورم😅تند نوشتم اون عاشق تره در ازدواج یا من ببخشید🙏🏼🌱 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 فقط سوال خودتا جواب میدم برا دخترم ایت الکرسی بخون خوندم عزیزم حفظمسوالم رو بالا نوشتم .لطفا جواب بدهمرسی جز اسی کسی منو ریپ نزنه
raha__۲۳۷ عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 11151 ادم توبیه ؟متوجه نشدم کاش جوابمو بدی برا دخترت یس میخونم خیلی روحیم داغونه توروخدا جواب بده🥺🥺من دیروز بهش پیام دادمسین کرد ولی جوابمو نداد منم هرچی برنامه داشتم پاک کردم بنظرت بهم پیامی دادع الان؟میاد برا اشتی؟ بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜
yas_e_to عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3705 رضا بهت پیام میده ولی زمان میبره ممنونم بنظرتون حسش چیه بهم؟
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7147 خوبی منظورم😅تند نوشتم اون عاشق تره در ازدواج یا من ببخشید🙏🏼🌱 عشق تو بیشتره .اونم یکم مانع داره ولی دوستت داره من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 عشق تو بیشتره .اونم یکم مانع داره ولی دوستت داره تا همیشه من بیشتر؟چه زمانی پیش قدم میشه ادم منه خوبه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته