2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گازو نمیدونم اما شوهرم پیام داده مگه چیکار کردین که قبض برق ۶۷۰   اومده گفتم بابا خوبه ما نصف روزو ب ق نداریم چه خبره 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من ۲۱ ساله ازدواج کردم هنوز قبض آب و برق و گاز ندیدم 😁😁

تو بنده ی بر گزیده خدایی 

اون وعده اب و برق مجانی برا شما بوده 😂😂😂

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
تو بنده ی بر گزیده خدایی اون وعده اب و برق مجانی برا شما بوده 😂😂😂

نه عزیزم 🤣🤣🤣

منظورم اینه همسرم پولشو میده دیگه به من چیزی نمیگه منم نمیپرسم 

از این شانسا داریم خواهر که مجانی باشه ؟😆😆

واااتو اون خونه زندگی نمیکنید؟؟؟ما ۵نفریم،هر ماه بالای یک و پونصد میادتابستون تا سه تومن هم رسید

والا زندگی میکنیم دائما هم مردا حموم ان ما کمتر

برام سواله شما چیکار میکنین اینهمه پول آب میاد؟؟؟🥴

حتی آب رو کامل باز هم بذاری اینهمه نمیشه

ولی خب شهرا و منطقه ها هم فرق میکنه

نه عزیزم 🤣🤣🤣منظورم اینه همسرم پولشو میده دیگه به من چیزی نمیگه منم نمیپرسم از این شانسا داریم خوا ...

اهااا 😂

فک کردم خیلی کم مصرفین