2777
2789

از روز قبل تو پیاز و اب لیمو و نمک و یه ذره فلفل بخوابون یکمم جعفری خورد کن 

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

پودر یا مایع دود بزن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول مرغ رو ک میخری بزاروتو اب نمک و سرکه بمونه تا قشنگ ضدعفونی بشه و تمیز بعد بشورش

اگه دیدی مرغت خیلی بوی زحم میده پیاز رو رنده کن و بریز روش و بزار بمونه ده دقیقه و بعد بشورش 

بعد سس مایونز و با اب پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و اگه ابلیموی طبیعی داری مخلوط کن و بزن ب مرغا و بعدم کباب کن 

پیاز

فلفل دلمه 

آب لیمو

سس مایونز 

زعفران دم کرده

نمک،فلفل، زردچوبه 

کره

از شب قبل یا صبح اون روز با اینا مخلوط و طعم دارش کن.

تازه میتونی سس مخصوص طعم دهی به جوجه کباب هم بخری مرغ فروشیا دارن.

من استفاده کردم خیلی خوب بود.

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

کباب باید مزه گوشت بده اینا که همش مزه گوشت رو بهم میزنن . مرغ رو چند ساعت جلوتر با روغن مایع چربش کن تا خشک نشه و بعدش داخل پیاز بخوابون . کمی قبل پخت هم نمک بزن . همین

?Siz benim niye içtiğimi nerden bileceksiniz 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز