2777
2789

من هرچی میزنم روی لایکا ببینم‌کی لایکم کرده یا ریپلیمو بخونم میره رو پستِ خودم.یا کلانمیره

چرا اینجوریه

کی نی نی سایتش این شکلی شده؟چیکار کنیم؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من فکر کردم فقط برا من اینجوره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من میرم توی تاپیکهایی که شرکت کردم ریپلای ها رو میبینم 

بعضی وقتا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر کردم فقط برا من اینجوره

نه منم این شکلی ام

چیکار کنیم؟

احتمالا همه همین مشکلو داشته باشن

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

من میرم توی تاپیکهایی که شرکت کردم ریپلای ها رو میبینم بعضی وقتا

خیلی خراب شده من دیگه بعضی وقتا انقد میزنم روی نوتیف و نمیاد کلا بیخیالش میشم

@شآدلی  

از دور بوی گهت بلند شده برو یه حموم🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

دگوری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تاپیکات خیلی داغونه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط برات مینویسم و پیاماتو نمیخونم ننویس خودتو خسته کن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خیلی خنده دارییییییی😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دلم برات سوخته توروخدا برو تیمارستان بخواب شاید خوب بشی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عقده ای😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دربو داغون.هیشکی گردنت نمیگیره😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

@شآدلی  

کَنهههههه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هی جوابتو ندادم زرتو پرت کردی چون بوی دهنت میومد نخواستم‌هم کلامت شم ولی واقعا مث کنه ای🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

وااای چقد حال به هم زنی

چن تا پیام میفرستم بخونی بچزی پیامم بفرستی نمیخونم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اخییی دلم برات میسوزه تاپیکات پر از عقده از همه چیه.

تا وقتی انقد داغونی مشکلاتت درست نمیشه

بدبخت خودتو اصلاح کن شاید خدا هم نگات کرد

خدا زده ی خدا زده

پیام بفرست زیادم بنویس ولی نمیخونم🥲

عقده ای🤣🤣🤣🤣🤣🤣