2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟؟الهی😢

سه ماه بود جنینم...یهو خودش سقط شد این چندمین بار بود که باز اتفاق میوفتاد

میدونی حسم چیه؟انگار تو دلم خالیه انگار جای خالیشو حس میکنم...یه جوریه نمیدونم میفهمی چی میگم یا نه ولی تنها گذاشت مث اونای دیگه

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی
من از اين هفته خيلي تكون مي خوره يعني از صبح همين طوري داره مي زنه 😍 صبح چايي شيرين خوردم ديگه خو ...

بهترین حس دنیاس 

الآن که دخترم بدنیا اومده کلی دلم واس بارداریم تنگ میشه من بارداری خوبی داشتم نه باد کرده بودم نه سنگین نه گنده نه تنبل فقط تا روز زایمانم بالا میاوردم سعی کنین ازین لحظات لذت ببرین

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
سه ماه بود جنینم...یهو خودش سقط شد این چندمین بار بود که باز اتفاق میوفتاد میدونی حسم چیه؟انگا ...

چرا نمیری دکتر علتشو بفهمی؟منم پارسال سقط کردم خود ب خود خیلی حالم بد بود

اصلا طبیعی دوس ندارم.کی میگن طبیعی یا سزارینو؟دکتر میگه؟

ماه آخر هفوه های آخر ولی بخدا هرچقدم که خوب عمل بشی بازم عمله و بعدا پشیمون

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺
چن کیلو بود نی نی؟

سه و چهارصد هفته ی سی و هشت دکترم باورش نمیشد حسن عمل میگفت شکمت خیلی کوچیک بود فک نمیکردم ازون شکم بچه به این درشتی بشه

چرا نمیری دکتر علتشو بفهمی؟منم پارسال سقط کردم خود ب خود خیلی حالم بد بود

الان اصلا نای فک کردن به دکتر ندارم چه برسه رفتنش...فعلا نمیتونم و شرایط روحیم اونقد خوب نیس

سه ماه بود جنینم...یهو خودش سقط شد این چندمین بار بود که باز اتفاق میوفتاد میدونی حسم چیه؟انگا ...

عزیزم حتما برید پیش چند تا دکتر نظرشون بپرسید.تا دیگه سقط نداشته باشید.یکی از اشناهامون همینجور بود دکترا تشخیص دادن ک تو بند ناف خون لخته میشه.دکترم بعش قرص و امپول داده بود خداروشکر بچش مونده.

انشالله زود دامنتون سبز میشه و این روزا رو فراموش میکنید😘😘😘

👶👶👶
واقعا؟حس میکنم طبیعی درد داره

اشتباه میکنی من واسه معاینه رفتم گفت واس طبیعی هیچ مشکلی نداری لگنتم بزرگه قدت بلنده راحت زایمان میکنی اما بخاطر دیسک کمرم رفتم سز شدم بخدا عالی عمل کرد دردمم بعدش کم بود اما هرچقدم بگی بده طبیعی نهایتش سه روز بخوابی اما تو سز تا چله ت واقعا زائویی باور کن پشیمون میشی تو آخر عمرت یه تکه از شکمت بی حسه شکمت طول میکشه جمع بشه اصلا خیلی بده بخدا طبیعی فقط درد لحظه شه بعدا مشکل نداری

عزیزم حتما برید پیش چند تا دکتر نظرشون بپرسید.تا دیگه سقط نداشته باشید.یکی از اشناهامون همینجور بود ...

خیلی ممنونم عزیزم...امیدوارم