2777
2789
قدیم کجا اینهمه کولیک و رفلاکسو اوتیسم و بیش فعالی و سرطان کودکان و....بودواکسن بیل گیتس که داد افری ...

قدیم مرگ و میر کودکان و مادران باردار انقدر بود ؟؟ واقعا مدرسه نرفتید یا از مادربزرگاتونم هیچی نشنیدید؟

واسه مدرسه به مشکل نمیخوره؟

چرا میخوره عزیزم واکسن ۱۸ ماهگی همون واکسن یک سالگیه یعنی سرخک و سرخجه و اوریون و ثلاث ک شامل دیفتری و کزاز و سیاه سرفست فقط چون بدن بچه ایمن تر شده یکم واکنش هاش شدید تره .. 

وگرن شما ک زحمت کشیدی قبلیا رو زدی اینم بزن ک قبلیا هدر نره .. 

مخصوصا اگ جایی هستید ک مهاجر زیاده خواهش میکنم فقط اسم این بیماری هارو تو نت سرچ کنید و بخونید تا در جریان فواید واکسن قرار بگیرید  امیرکبیر بدبخت اینهمه جون کند مردم ما هنوز جهل و خرافاتو ترجیح میدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اینا قدیمم بوده فقط نمیدونستن چیهبیخود جو ندین

قدیم همه بچه ها زنده میموندن؟؟؟ تا حالا از نزدیک درد و زجر انسان مبتلا فقط ب یکی از این بیماری هارو دیدی؟ یعنی حاضری جون بچت تو خطر قرار بگیره؟ 

مریض ک میشی اصلا دکتر و بیماریتان نمیری؟ تو خونه زایمان کردی؟

کرونا واکسن جدید بود آزمایش روش کم بود و تازه کلی واکسن آشغال ایرانی زدنواکسن هایی که بچه ها میزنن س ...

منم که میگم واکسنا خودشون خوبن

موادی که کنارشون اضافه شده اونا بدن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

قدیم مرگ و میر کودکان و مادران باردار انقدر بود ؟؟ واقعا مدرسه نرفتید یا از مادربزرگاتونم هیچی نشنید ...

مادر باردار چه ربطی به واکسن داره😂😂

اونکه معلومه 

والا من از مادربزرگا هرچی شنیدم اینه که بچه های قدیم به هیچ عنوااااان کولیک و رفلاکسو زردی این چنانی بچه های الانو اوتیسم و ضعیفی و بی اشتهایی نامعلوم و....هیچی نداشتن

والا من از هر سن بالایی پرسیدم می‌گفت بچه‌های قدیم اینقدر اروم بودن کسی نمی فهمید چطور بزرگ میشن اصلا

مرگو میر به دلیل بیماری تو بچه ها زیاد بود بله درسته خاله خودم پیره پسره یکسالش از برفک دهان مرد

دیگه هرچی سراغ کردم کسی نبود بچش از ابله و سرخکو ...اینا مرده باشه

مرده زایی و مرگ نوزادم زیاد شنیدم که به دلیل نبود امکانات بیمارستانی بودن نه بخاطر نزدن واکسن!!!

دایی های  خودمو مادربزرگم میگه سرخک گرفتن نه دارو بود نه چیزی

گفت بچه ها خیلی اذیت شدن تب میکردن ولی نمردن والا

من با تحقیق هام که کردم دیدم بعد واکسن واقعااااا بچه ها خیلی مشکلات پیداکردن

ربطی به مدرسه رفتنو نرفتنم نداره

مگه تو مدرسه راجب این چیزا اصلا حرف میزنن!!!

من شخصاً کارمند بهداشت میشناسم به بچش واکسن نزده!!!

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

مادر باردار چه ربطی به واکسن داره😂😂اونکه معلومه والا من از مادربزرگا هرچی شنیدم اینه که بچه های قد ...

خدا شفای عاجل بده ب تو و زتدگی  مارو هم از شر ادمایی مثل شما حفظ کنه. 

از کدوم سایت و منبع تحقیق کردی . 

واکسن هم بخشی از علم پزشکیه . یه میکروب ضعیف شدست ک باعث تولید انتی بادی در بدن میش و سلول های خاطره رو فعال میکنه تا در مواجهه محدد با میکروب زود وارد عمل بشن. 

شما دیگ واقعا نوبری ک میگی سل و سرخک و اوریون و سرخجه و  فلج اطفال و هپاتیت و آنفولانزا و  مننژیت و دیفتری و کزاز (ک البت دیفتری و کزاز رو موقع جراحت عمیق تو بیمارستان اصلا اجازه نمیگیرن و میزنن مستقیم). تاحالا وجود نداشته و باعث هیچ مرگی نشده .. حداقل میتونی عکس و فیلمای مربط ب حداقل یکی از این بیماری ها و عوارضشو طی قرن ها در سراسر جهان سرچ کنی و ببینی .. 

مسلما هر چیزی هم عارضه داره هم فایده ولی فوایدش بیشتر از عوارضشه .

و با گسترش علم و تحقیقات شناخت مغز و جسم انسان هم بیشتر میشه و  نمیشه هرچیزی نامربوطی رو به واکسن ربط داد.  بحث واکسن اونقد مهمه ک تو جنگ براش اتش بس میدن نمونه اخرش همین جنگ غزه جون حتی اون کشور دشمن هم میدونه گسترش بیماری مثل فلج اطفال سلامت مردم خودش رو هم تهدید میکنه. 

مادر باردار چه ربطی به واکسن داره😂😂اونکه معلومه والا من از مادربزرگا هرچی شنیدم اینه که بچه های قد ...

و یه جیز دیگ .. بارز ترین مثالش 

الان سگ ولگرد هار گازت بگیره از ترس جونت نمیری واکسن هاری نمیزنی؟ چون مرگ هاری در صورت عدم واکسیناسیون ۱۰۰ درصده! 

خدا شفای عاجل بده ب تو و زتدگی مارو هم از شر ادمایی مثل شما حفظ کنه. از کدوم سایت و منبع تحقیق کردی ...

شما خری یا خودتو میزنی به خریت

این بار سوم دارم میگممممممممممم خوده واکسنا خوبنننننننننننن موادیییییییی که کنارشوننننننن میزننننننن تا بهترررررر جذببببب بدنننننن بشهههههه اوناااااا عوارضضضضضض دارننننننننن

چرا نمیفهمی چی میگم

میگم واکسنا خوبننننننننن

چندبار بگم تا بفهمی

واکسنای الان الوده شدن تا مردم جهان سومو ازبین برن

برو تحقیق کن واکسنایی که رایگان دادن افریقا رو سرچ کن چندهزار نفرو نابارور کرد فلج کرد در معرض مرگ قرار داد

قدیم اگه چندتا بچه می مرد باقی مونده ها سالم بودن

الان چی همممممه درگیر بیمارین

همه دارن انواعععع سرطانو میگیرن.ام اس.بیماری ها ی خود ایمنی و....

قدیم اگه چندنفر میمرد الان هممون درگیریم شدیم بنده ی مافیای دارو

و یه جیز دیگ .. بارز ترین مثالش الان سگ ولگرد هار گازت بگیره از ترس جونت نمیری واکسن هاری نمیزنی؟ چو ...

واکسن هاری جزئ واکسنای نوزادانه بنظرت؟؟؟

چرا قیمه هارو می‌ریزی تو ماستا😂😂

یباره بیا عمل جراحی و سونوگرافی و... همه رو قاطی کن 

مطلقا اعتقادی به این قضیه ندارم

به درککککککککک

بیسواد

یه فی لت رشکن بریز چارتا مقاله بخون چارتا خبر بخون از این جاهلیت دربیای

به درکککککککککبیسوادیه فی لت رشکن بریز چارتا مقاله بخون چارتا خبر بخون از این جاهلیت دربیای

توهین کردن اتفاقا روش بیسواد ها هست  

آدم باسواد مدرک معتبر ارائه میده

معتبر نه چهارتا مقاله چرت پرت که تا دلت بخواد هست

تاریخ کاربری من رو نگاه کنی مشخص میشه از کی در شبکه های اجتماعی فعالیت دارم حالا درستش میشه از سال ۸۰

و یاد گرفتم هر چیزی رو باور نکنم

فیلترشکن الان همه دارن چیر عحیب غریبی نیست